4 ugers kickstart med SlimBelly og SlimLegs

Ny i Fitness tilbyder to nye træningskoncepter – SlimBelly® og SlimLegs®.


SlimBelly® og SlimLegs®

Ønsker du at stramme din figur, tabe dig, tabe volumen? Leder du efter en mulighed for fedtreduktion og et vægttab? Så er dette lige for dig.

SlimBelly® og SlimLegs® er et nyt koncept der indtil nu kun findes få steder i Danmark. Konceptet kommer fra Tyskland og har haft stor succes. Træningen består af lettere konditionstræning 3 gange ugentligt på special indrettede træningsmaskiner og mavebælte/pants og giver dig en 4 ugers kickstart.

Ny i Fitness kan som det eneste motionscenter i området udbyde SlimBelly konceptet.

Alle er velkomne til at prøve. Book tid på jcm@vejenic.dk – vi tilbyder mulighed for omklædning og bad. Det kræver ikke noget specielt træningstøj, kom I det tøj du føler er behageligt for dig til din træning. Husk drikkedunk. Vi ses.

DIN MAGISK FORMEL
Mavebæltet eller bukserne fremmer blodcirkulation og metabolisme (stofskifte) under træning. Du vil elske den vekslende trykmassage og ikke kun mærke effekten bagefter, men også se den: Svedens perler på din hud. En god følelse!

Gør selvtesten:
Træn intensivt (Løb en tur, kør en tur på cykel), så du kommer til at svede. Tjek derefter din mave. Hvis den er koldere i forhold til andre kropsdele, er dette et tegn på lav blodgennemstrømning af mavefedtet. Fedt kan kun nedbrydes, hvor vævet er godt forsynet med blod.


ENKEL. LET. VÆGTTAB.

GØR DIG FAST, STRAM OG SLANK MED AIRPRESSURE BODYFORMING.
UNIK KONCEPT MED PATENTERET TEKNOLOGI!

Alle kan deltage, men såfremt din livvidde er over 125 cm, skal du have lavet en plan for hvordan du kommer under det mål inden du kan starte.


Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram