Vejen Idrætscenter fejrede 40 års jubilæum

Vejen Idrætscenter indbød d. 4.-5. november 2017 til en festlig weekend med hygge, sjov og aktiviteter for alle aldre. 

Jubilæumsweekenden bød på en masse festlige aktiviteter. Lørdag åbnede messen sprængfyldt med gode tilbud samt pocorrn og hoppeborg til de yngre deltagere. Der var derudover mulighed for at møde Nicki Pedersen og ballonklovnen Lasse Langfod. Søndag blev der skruet ekstra op for begivenhederne, og dagen åbnede med en uhørt billig 40-kroners brunch. Intet mindre end 360 brunchgæster havde denne søndag besluttet sig for at lægge vejen forbi og fejre dagen i fællesskab med Vejen Idrætscenter.

Dagen fortsatte herefter med musik fra Vejen musikskole, messe i hallen, fri holdtræning og springsal og mulighed for at prøve alt fra karate til boksning, fodbold og ketsjersport.

Vi har oprettet et billedealbum på vores facebook side, som kan ses HER

Også Jydske Vestkysten deltog, og det er der kommet en rigtig fin artikel ud af. En artikel, der lægger vægt på de værdier, som vi i Vejen Idrætscenter altid arbejder for at bevare.

Folketingspolitiker Troels Ravn (S) udtrykte det således: “Vi er mange, der forbinder Vejen Idrætscenter med det liv, vi har haft i 40 år. Det er nærmest symbolet på fællesskab, symbolet på hyldest til frivillighed og en hyldest til selve livet. Det formår at trodse alle naturlove og giver baghjul til alle andre centre og byer, der er større end Vejen. Det kan noget særligt”.

Den fulde artikel kan læses HER

Og endelig vil vi i Vejen Idrætscenter gerne benytte os af lejligheden til at sige tak til alle jer, der hver dag er med til at gøre Vejen Idrætscenter til et hus med masser af aktivitet og fællesskab på tværs af brugere, foreninger, organisationer og virksomheder.

 

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9
6621 Gesten

Samarbejdspartnere