Brunch og påskejazz

18-04-2022

Brunch og påskejazz

Mandag den 18. april 2022

Påsken er fyldt med traditioner. Vejen Idrætscenter inviterer til påskejazz i Folkesalen, mandag den 18. april 2022 kl.10.00-13.00, hvor det alsidige orkester Jazzband Kolding spiller op til en hyggelig og underholdende formiddag, og undervejs serveres der en lækker påskebrunch.

Jazzband Kolding spiller et bredt repertoire af mange genrer udover den populære jazz og swing genre, og der er garanti for mange kendte numre undervejs.

Jazzband Kolding er et velspillende orkester og kan betragtes som et af trekantområdets bedste bigband, under ledelse af dirigent Anders Kjerkegaard. Interessen for den gode ’bigband-sound’ er et bærende element, hvor medlemmernes fælles ønske og vision om, at løfte den musikalske overligger til det bedst mulige, har ført orkestret frem til et musikalsk flot niveau.

Grundlaget for de gode musikalske resultater, ligger bland andet i orkestermedlemmernes store glæde ved musikken, hvor den ugentlige samspilsaften er ”ugens aften”. Den positive korpsånd i orkestret, er en bærende faktorer for Jazzband Koldings fremadgående resultater. En regel for orkestret er, at vi skal hygge os, og at vi hygger os bedst, når vi spiller godt.

Rammerne er sat til en hyggelig 2. påskedag, så alt du skal gøre er bare at tag vennerne, naboerne eller familien med.


Ret til ændringer forbeholdes.


 

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram