Hjertestarterdagen

16-10-2019

Til Hjertestarterdagen kan børn og voksne blive klar til at redde liv, hvis de bliver vidne til et hjertestop. Det foregår onsdag den 16. oktober kl. 14:00-16:00, hvor instruktører står klar til at vise, hvordan man yder genoplivning og bruger en hjertestarter.


Til den årlige Hjertestarterdag kan du deltage i et væld af gratis aktiviteter, som ruster børn, unge og voksne til at hjælpe, hvis de skulle blive vidne til et hjertestop. Dagen markeres i hele landet og sætter fokus på, at alle kan redde liv med simple teknikker og hurtig reaktion.


Arrangementet foregår som åbent hus på den røde plads, fra kl. 14:00-16:00, onsdag den 16. oktober


Spændende og lærerige oplevelser

Instruktørerne viser, hvordan du giver hjertemassage og kunstigt åndedræt til en person, som er faldet om med hjertestop. Du kan afprøve dine færdigheder på en genoplivningsdukke og alle kan være med – børn kan yde genoplivning fra ca. 12-årsalderen og alle kan ringe 1-1-2, også mindre børn. Instruktørerne er klar til at fortælle om gode redskaber, som er med til at redde liv, eksempelvis landets førstehjælperordninger, ligesom man kan teste sin viden om genoplivning i årets quiz.

– Vi står klar til at møde interesserede og glæder os til at snakke med dem om genoplivning. Ved at kigge forbi Hjertestarterdagen kan du på kort tid blive forberedt til at handle hurtigt, hvis uheldet skulle være ude. Alle kan blive ramt af hjertestop og alle kan blive vidne til hjertestop. Derfor er det så vigtigt, at endnu flere danskere bliver klar til at hjælpe. Når du ringer 1-1-2 ved hjertestop bliver du guidet til at give hjertemassage og kunstigt åndedræt – og det er lettere, hvis du har øvet sig et par gange før. Det hjælper vi med til Hjertestarterdagen, fortæller Lena Viborg, der er ansvarlig for eventen i Vejen Idrætscenter

Læs mere HER og HER


For yderligere oplysninger, kontakt:

Lena Viborg

Ansvarlig for afholdelse af Hjertestarterdagen i Vejen Idrætscenter

Mobil: 24 67 93 76


Ret til ændringer forbeholdes


 

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram