LAN-Party

07-02-2020

eVolve Denmark indtager endnu engang dobbelt hallen i Vejen Idrætscenter, hvor der vil blive afholdt LAN-Party fra fredag den 7. til søndag den 9. februar 2020. Vejen LAN er for dig som gerne vil have en super hyggelig weekend, hvor gaming, motion og sociale relationer er i centrum. Her er mulighed for at game med hinanden, modhinanden, udfordre vennerne i springhal, på boldbanen eller i svømmehallen. Vejen LAN er for alle, om du spiller på PC, laptop, Playstation eller på din fars gamle aflagte commodore64 så tag udstyret under armen og kom for at være med.

Der er selvfølgelig også plads til de voksne og forældre. Der vil i løbet af weekenden være forskellige konkurrencer, både inden for gaming, men også andre aktiviteter, hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier.

Til netop dette LAN-Party er vi så heldige at få besøg af 5 friske forælder fra programmet “Tæv Din Teenager”, som kommer og har tænkt sig at give kamp til stregen, mod dem som tør tag en kamp oppe på scenen i computerspillet Counter-Strike: Global Offensive.

Hvis du som forælder godt kunne tænke dig at få et indblik i dit eller dine børns virtuelle verden, så anbefaler vi at du som forælder eventuelt køber en lørdagsbillet og kommer forbi til dette LAN-Party. Der er både mulighed for at snakke med forældrene fra “Tæv Din Teenagere” og høre deres historie om hvad det har gjort for dem at få et indblik, i den virtuelle verden og du kan da også selv få lov til at tag en kamp på scenen mod dit barn.

Læs mere på https://vejenlan.dk

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram