Lars Mygind – Tankefeltterapi

30-10-2018

KOM OG OPLEV en aften om personlig udvikling og vækst – Livet, latter og tanketerapi

Lars Mygind er Danmarks førende indenfor Tankefeltterapi TFT/EFT. Som søn af Jytte Abildstrøm og bror til Peter Mygind fornægter familiens underholdningsgen sig heller ikke i Lars, der formår at levere sit budskab, så de fleste får rørt lattermusklerne godt og grundigt.

Med en solid baggrund som topleder indenfor erhvervslivet, år som skuespiller og sin terapeutiske uddannelse har Lars siden 2000 levet som terapeut og konsulent. Hans ambition er altid at bruge de mest effektive teknikker, når det gælder om at skabe personlig velvære og vækst. Han er derfor konstant opsøgende, når det gælder om at tilegne sig ny viden indenfor det terapeutiske felt og bruger meget af sin tid på at deltage i kurser og konferencer i udlandet.

Nærmest ved et tilfælde snublede Lars over Tankefeltterapi, da han mødte en tankefeltterapeut på et kursus i åndedrætsterapi. Han blev så begejstret, da han oplevede den meget markante positive indvirkning denne behandling havde på en bekendts angst, at han straks tog uddannelsen selv. Efter således at have lært TFT i Norge stiftede han senere bekendtskab med EFT, der også er en banketeknik der udspringer af TFT. Lars kombinerer det bedste fra de to retninger, og har gjort det til sit eget.
Under aftnens foredrag fortæller Lars Mygind om hvordan han bruger metoderne og demonstrerer for publikum.

Tankefeltterapi er en kombination af meridianstimulation som vi kender det fra akupunktur og almindelig samtaleterapi.
I TFT bankes bestemte meridianpunkter, mens personen fokuserer på det psykiske ubehag eller den fysiske smerte. Disse teknikker er uhyre effektive idet ca. 80% af de som behandles oplever en forbedring eller et fuldstændig fravær af ubehag.

Foredraget krydres med Lars egne historier om en farverig opvækst med to kreative og ambitiøse forældre og ikke mindst sin egen – ofte komiske – søgen efter et ståsted, der har bragt ham vidt omkring både når det gælder hans professionelle virke og sit personlige liv.

I løbet af foredraget vil Lars demonstrere brugen af banketerapi på frivillige fra publikum. Det er ikke ualmindeligt at ”kroniske” smerter fjernes i løbet af kort tids banken under disse foredrag.

TILMELDING:
sms til 21495418 eller via Dit Hjerterum

PRIS:
Kr. 150.- i forsalg eller kr. 200.- i døren
Betaling via Mobilepay eller kontooverførsel

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram