Mascha Vang

27-08-2018

Oplev 1 ½ times talkshow med den udadvendt og kulørte blogger Mascha Vang, om hendes rolle som trendsætter og som én af Danmarks mest læste bloggere. 
Publikum kan via SMS stille spørgsmål til Mascha og dermed aktivt tage del i talkshowet.

Arrangementet vil blive afholdt som et talkshow, hvor talkshowværten vil stille Mascha Vang en række spørgsmål fra bl.a. publikum. Nogle af spørgsmålene vil altså blive formuleret undervejs i showet mens andre spørgsmål er formuleret og forberedt af unge fra ungdomsuddannelserne i Vejen. 
 
Talkshowværten vil stille uddybende spørgsmål og vil forsøge, at komme ind under overfladen til en mere personlig fortælling om anekdoter og udfordringer ved at fremstå, som en offentlig kendt person i Danmark.

Mascha Vang er opvokset i Himmerland lige syd for Aalborg og hendes jyske accent er stadigt tydelig for enhver. Hendes store gennembrud i medieverdenen kom med reality programmet Paradise Hotel, hvor hun fik tilnavnet ”den bramfrie blondine” og har siden medvirket i flere reality og TV udsendelser som Zulu Djævleræs, Fangerne på Fortet og Masterchef. 
Mascha har tidligere også haft flere fotosessions som model, været radiovært i DR samt haft hendes egen sexbrevkasse. I dag er Mascha direktør i blognetværket Blogly, som ud over hende selv bl.a. har sangerinden Julie Bertelsen og danserinden Claudia Rex som bloggere. 
Privat har hun tidligere dannet par med bl.a. racekøreren Nicolas Kiesa, komikeren Andreas Bo og Folketingspolitikeren Rasmus Jarlov, men har nu fundet kærligheden i den mere ukendte jægerpilot Troels. 
 
 

Dato:
Mandag den 27. august 2017
(Unr. siddepladser )

Pris:
Uden buffet kr. 95.- ekskl. gebyr
Med buffet kr. 274.- ekskl. gebyr

Arrangør:
Campus Vejen 
 

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9
6621 Gesten

Samarbejdspartnere