Motion med FULDILD

13-01-2018

Lørdag den 13. januar kl. 10.00-14.00 inviterer Vejen Idrætscenter, til event om app’en FULDILD.

Fuldild app’en skal motivere og hjælpe flere til at være aktive og dyrke motion, uanset form og figur. Det skal være sjovt og helst gøres i fællesskab. Så op af sofaen og ud at gå, løb, cykle eller noget helt andet.

Med Fuldild app’en kan du danne dit eget netværk, som du kan gå, løbe og træne med. Du kan konkurrere og samle points sammen.

Med app’en går vi mere op i point end tider. Hvem når først level 10?

Der vil på dagen være konkurrencer og aktiviteter. Via en bod i Vejen Idrætscenter, kan alle få hjælp til at downloade og komme i gang med app’en. Herudover vil bl.a. instruktører i motionscentret stå klar og Askov Mudeaters vil introducere de der har lyst, til let at komme i gang med at cykle i naturen.

Fuldild app, er udviklet i samarbejde med Lindy Aldahl, som er kendt fra 1. sæson af Rigtige mænd på DR. App’en er lavet, så alle kan være med og konkurrere mod hinanden, eller i hold.

Du kender måske trænings app’s som Strava og Endomondo, men selv om Fuldild app, er i samme kategori, så tåler den ingen sammenligning. Ikke fordi Fuldild er bedre, den er bare tiltænkt noget helt andet.

Hvor du på andre apps, kan analysere dine træningspas, tjekke dine tider og udfordre dine venner på segmenter, så gør Fuldild app’en kun én ting, og det er at samle point sammen til dig. Kort fortalt så får du point for dine træningspas, og 20 km cykling giver X antal point, og det er uanset om du har kørt med et snit på 32 km/t eller 12 km/t.

Er du konkurrence menneske, så kan du måske godt synes det lyder uretfærdigt, men tanken bag “Fuld Ild” er netop at det handler om at komme afsted, og ikke nødvendigvis på rekordtid. App’en er lavet for at motivere og inspirere alle typer, uanset form og figur, til at komme ud og motionere.

”Vi håber, at mange har lyst til at komme og se hvad FULDILD kan gøre for dem. Lindy Aldahl besøger snart Vejen Idrætscenter og vil her komme med flere gode råd. Så mød op og kom i gang med app’en – vi er alle klar til at hjælpe godt i gang”, udtaler Ole Jørgensen, instruktør Vejen Idrætscenter.

Konkurrer på tværs af sportsgrene
I app’en vælger du selv hvilken motionsform du vil træne. Du kan for eksempel vælge cykling, løb, fodbold, badminton etc, og så starter du bare app’en og træner løs. Det vil sige at uanset hvilken motionsform du træner, så samler du point sammen til din konto. Netop det at man kan konkurrer på tværs af sportsgrene, gør at alle kan være med, og have det sjovt.

Udfordrer andre hold
Netop fordi alle kan være med, uanset om de løber, cykler eller bare går lange ture, så kan alle konkurrere mod hinanden, på tværs af sport, alder og køn. Når du er logget på app’en, så kan du oprette en gruppe. Det kan være din arbejdsplads, forening, eller bare dig og vennerne. I kan så konkurrere indbyrdes, om hvem der score flest point, og I kan udfordre andre grupper/hold.

Fuldild app’en er udtænkt så smart, at den tager højde for antallet af medlemmer i en gruppe. Så har du en gruppe med 5 medlemmer, så kan I sagtens udfordre en gruppe med 10 medlemmer, da app’en udligner pointene. Er der 1 i en gruppe der score 1000 point, og der er 10 i gruppen, så får gruppen 100 point (1000 point / 10 deltagere). Fuldild app kan downloades til både Android og iOS.

Sådan virker Fuldild app
Når du har downloadet og installeret app’en, skal du oprette en profil eller du kan logge på med din Facebook profil. På forsiden har du et overblik over dine grupper, og du kan også herfra oprette flere grupper ved at trykke på +.

Næste menu er dine statistikker. Her kan du se hvor mange point du har indsamlet i dag, forrige uge, i år til dato.

Næste menu er “Træning”. Det er her du vælger hvilken træning du skal i gang med. Her drejer du blot på hjulet, og trykker på den valgte motionsform. Vælger du for eksempel cykling, så trykker du blot på “Start”, og lægger telefonen i lommen, og app’en vil nu via din mobils GPS tracke din tur, og give dig point.

Det sidste menupunkt er din profil. Her kan du se hvilken Level du er på, dine totale antal point, samt antal GPS point – Du kan indtaste et træningspas manuelt, men det giver ikke lige så mange point, som hvis du har tracket den med app’en. Du kan også se din samlede rank på landsplan, og lokalt.

Din statistik
Fuldild er lavet for at motivere til at komme op af sofaen, og en lille fin feature er, at du får en notifikation, hvis en fra dit hold (gruppe) laver en aktivitet. Så begynder man en aften af få notifikationer om at nogle af vennerne er ude at løbe, gå eller cykle, så er det svært bare at blive liggende på sofaen.

 

Yderligere information om eventen fås ved henvendelse til Ole Jørgensen, Vejen Idrætscenter, tlf. 75360500.

Yderligere information om app’en fås ved Henrik Warrer, warrermind@gmail.com, tlf. 29600872

Denne event er gratis

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen

Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9
6621 Gesten

Samarbejdspartnere