Queen Machine

02-03-2019

QUEEN MACHINE lover et brag af en koncert i Vejen 2. marts

UDSOLGT

 

Nordeuropas bedste tribute-band har gennem hele sommeren taget de danske spillesteder og festivaler med storm – nu er de klar til at indtage Troldesalen med et endnu større og vildere show! 

 

Med tætpakkede koncerter på en lang række af Danmarks bedste festivaler og udsolgte shows på en stribe af landets mest velrenommerede spillesteder har orkestret på rekordtid opnået en overvældende positiv respons og en stor loyal fanbase både i og uden for Danmark. 

Queen Machine har netop indledt deres efterårstur, hvor de tager skridtet videre og udvider deres show med endnu flere visuals og effekter. Bandet lover således et brag af et show og en koncertoplevelse, der er Queen værdig, når de fredag den 2.marts gæster Troldesalen i Vejen. 

Queen spændte imponerende vidt rent musikalsk og viste showmæssigt vejen for kommende generationer. Med hits som We Will Rock You og den legendariske Bohemian Rhapsody, opmuntres, udfordres og inspireres vi stadig af den store kulturelle arv, som Queen efterlod. 

Med udgangspunkt i en stor kærlighed til Queens lyd og visuelle udtryk, har Queen Machine siden 2009 stolt ført denne arv videre både ind- og udenlands. Dette bæres i år stærkt ud i de danske rockhjerter af et toptunet band med den karismatiske og ekstremt velsyngende Bjarke Baisner Laursen i front. 

Dato:
Lørdag den 2. marts 2019, kl. 21.00
(Dørene åbnes kl. 20.00)

Pris:
Fra kr. 315.-


Sportshotel Vejen byder på lækker buffet i forbindelse med arrangementet. Buffeten kan nydes fra to timer før koncertstart.
Køb buffet sammen med din billet HER.


Arrangør:
Basketballklubben Vejen ’81

 

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram