Sports- og Helsemesse

06-01-2021

Så byder vi velkommen til Sønderjyllands Store Sport- og Helsemesse 2021 i Vejen Idrætscenter.
En dag med fokus på sport og helse for hele familien – både for nybegynderen og den seriøse udøver. I Vejen Idrætscenters fantastiske rammer vil du kunne opleve et stort udvalg af udstillere indenfor sports og helseverdenen. Kom og prøv og køb dit næste sportsudstyr – til super priser. Eller køb måske julegaverne den dag. Der vil være alt i tøj, sportsudstyr, helseprodukter og meget mere. Kom og få en snak med udstillerne omkring dine behov, prøv måske udstyret af i Vejen Idrætscenters faciliteter. Eller tag hele familien med på messe og brug bagefter alle faciliteterne – svømmehal, motionscenter, badmintonbaner og meget mere. Der vil være mulighed for at købe indgangsbilletter og familiebilletter til både Vejen Idrætscenter og messen. En fantastisk, aktiv og hyggelig dag. Der vil også være workshops man kan deltage i – lær fx. at blive en bedre løber. En aktiv dag for hele familien med stort smil og god energi.
Ønsker du at blive udstiller og promovere og sælge dine sportsprodukter til Vejen Idrætscenters mange besøgende den dag, så kan du tilmelde dig her. Vi har gjort det simpelt – en facademeter som udstiller koster 100,- plus moms. De er altid 3 meter i dybden. Så kan I selv bestemme hvor mange facademeter I skal bruge. Det skal være rentabelt at være udstiller.
Bestil direkte dine facademeter her og kontakt os for mere information omkring mulighederne for at demonstrere dit udstyr i centeret mv. Du kan komme ind om fredagen og stille op.

Arr. TB Markeder

 

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram