Sundhed Uden Filter

30-03-2019


 
Et foredrag med en af Danmarks mest markante og erfarne livsstilscoaches, træner og forfatter Krisztina Maria, som kommer ind under huden på de fleste.

Foredraget ‘Sundhed uden filter’ er bygget op omkring hvordan man egentlig knækker koden til at leve en stærk og sund livsstil, for livet – og det er ikke via bøffer, broccoli og noget ‘stræk & bøj’.

De fleste mennesker ved godt hvad der er godt og hvad der er not, både når det kommer til at bevæge kadaveret og hvad de skal køre indenbords. Men hvorfor gør de det så ikke – ihvertfald ikke mere end få uger eller måneder ad gangen? Fordi de oftest søger efter deres forandring i kostplaner og træningsplaner som skal gøre det for dem. Der ligger den vedvarende forandring desværre ikke og derfor falder størstedelen tilbage til de dårlige vaner, kort tid efter alle deres ‘planer’ er udløbet og målet er opnået.

Foredraget vender det hele lidt på hovedet og giver et indblik i hvor den største indsats skal lægges og hvad det er vi skal være allermest opmærksomme på og lægge den største indsats i, for at knække koden og få vores gennembrud. Altså dét der varer resten af livet. Det er oftest ikke dér de fleste tror det er.

Du vil vide og forstå hvad der menes når du selv har oplevet et foredrag, hvor mange igennem årerne har givet udtryk for både ‘wake up calls’ – ‘lærerigt’ – ‘stof til eftertanke’ – ‘tankevækkende’ – ‘tårevædede’ -‘ærligt’ – ‘øjenåbner’ – ‘provokerende’ – ‘næstekærligt’ – ‘vildt inspirerende’ – ‘super motiverende’.

Læs mere om foredraget HER

Tid: Lørdag d.30/3 kl.11:30 – 13:00
Sted: Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

VIC

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram