Sundsmotivator-uddannelsen

15-04-2019

Sundhedsmotivatoruddannelsen er for dig der ønsker at gøre en forskel for andre mennesker. Sundhedsmotivatorer er klædt på til at motivere andre borgere til at have fokus på en sundere livsstil. Sundhedsmotivatorer indgår i et socialt og fagligt fællesskab, hvor viden, oplevelser og nyheder kan deles med andre sundhedsmotivatorer.

Formålet med uddannelsen er at uddanne frivillige sundhedsmotivatorer, der kan udføre motiverende samtaler med borgere der ønsker en sundere livsstil. På uddannelsen lærer deltagerne blandt andet om motiverende samtaler, sundhed og sygdom i Danmark og vigtigheden af risikofaktorer og livsstilsændringer for et sundere liv.

Uddannelsen er baseret på akademifaget Service (5 ECTS) og afsluttes med en mundtlig samtale baseret på erfaringer med motiverende samtaler.

Uddannelsen er en del af pilotprojektet “Din Sundhed” som er udviklet i et samarbejde mellem TrygFonden og Vejen Idrætscenter.


Tid og sted?
Den 15. og 16. april 2019 kl. 08.00-16.00 på Sportshotel Vejen, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen. Begge dage er inkl. forplejning.


Pris
Det er gratis at deltage på uddannelsen.


Om TrygFonden
TrygFonden varetager TryghedsGruppens almennyttige arbejde. TryghedsGruppen er hovedejer i forsikringsselskabet Tryg og skaber værdi og tryghed gennem langsigtede investeringer og almennyttige uddelinger.


Uddannelsen afholdes i samarbejde med Erhvervsakademi Dania og TrygFonden.
Læs mere om uddannelsen og “Din Sundhed” HER.

Der tages forbehold for ændringer.

 

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram