Vejen LAN

09-10-2020

eVolve Denmark indtager endnu engang dobbelthallen i Vejen Idrætscenter, hvor der vil blive afholdt LAN-Party fra fredag den 9. til søndag den 11. oktober 2020.

Vejen LAN er for dig som gerne vil have en super hyggelig weekend, hvor gaming, motion og sociale relationer er i centrum. Her er mulighed for at game med hinanden, mod hinanden, udfordre vennerne i springhallen, på boldbanen eller i svømmehallen. Vejen LAN er for alle, om du spiller på PC, laptop, Playstation eller på din fars gamle aflagte commodore64 så tag udstyret under armen og kom for at være med.

Der er selvfølgelig også plads til de voksne. Der vil i løbet af weekenden være forskellige konkurrencer, både inden for gaming, men også andre aktiviteter, hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier.

COVID-19 og LAN-Party
For mange er det lidt skræmmende med alt det, der sker omkring os med COVID-19. Vejen eSport og Vejen Idrætscenter følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Der er sørget for god plads til alle med sikkerhedsafstand. Der er indkøbt masser af håndsprit, og vi vil have flere frivillige end normalt til at sørge, for at reglerne bliver overholdt.

Hvis vi alle tænker os om, holder den afstand vi skal og følger retningslinjerne, så sørger eSport for et fedt og sikkert LAN-Party. Præcis som vi plejer.

Læs alle informationer omkring deltagelse, gæster, forælder og COVID-19 HER

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram