Vocal Line

01-12-2021

Efter et langt, mørkt og koncertløst Corona-år er de aarhusianske Eurovision Choir vindere, Vocal Line, endelig klar til at indtage landets scener igen, og koret er mere end lykkelige for at få muligheden for at synge juleglæden ind i publikums hjerter i Troldesalen i Vejen.
Vocal Lines julekoncert byder på numre fra jule-udgivelsen ”It’s Coming On Christmas”. Et album der indkapsler mange af de julesange Vocal Line har haft på repertoiret gennem årene, men koncerten byder også på andre, helt nyskrevne arrangementer.
Vocal Line har altid søgt efter et dybere udtryk, såvel tekstligt som musikalsk, og dette gælder ikke mindst for de sange, der knytter sig til julen. Det er sange om forventning, glæde og lysets genkomst, men også om den julesorg, som mange kender til. Alle sange er arrangeret af såvel nuværende som tidligere korsangere, samt af korets dirigent gennem alle årene, Jens Johansen.

Om Vocal Line
Vocal Line er et moderne a-cappella kor med 31 sangere, dirigeret af Jens Johansen.
Koret blev dannet i 1991 i Århus og har som sit erklærede mål at være frontløber i udviklingen af den rytmiske korsang, nationalt såvel som internationalt. Gennem årene har Vocal Line konstant søgt at udvide grænserne for a cappella-musikken, og koret sigter mod et stadig højere musikalsk niveau. Vocal Line tager udgangspunkt i den danske kor-tradition. Herfra har koret udviklet en stærkt personlig stil med elementer af pop, rock og jazz.
Vocal Line formår som få andre at forene himmelstræbende, nordiske klange med personlighed og inderlighed. Dette kombineret med korets velklingende, detaljerede og til stadighed eksperimenterende arrangementer får Vocal Line til gang på gang at fange og berøre sit publikum – ikke mindst takket være sangernes individuelle indlevelse og musikalitet, som på karakteristisk vis går op i en højere og særligt sammensmeltet enhed.
Gennem Vocal Lines 30-årige levetid har koret opnået stor anerkendelse i hele Europa og store dele af den øvrige verden, og koret kan desuden bryste sig af at have vundet en række, store internationale priser. i 2010 havde koret æren af at optræde side om side med den verdensberømte vokalekvilibrist Bobby McFerrin. Først i Jazz at Lincoln Center i New York, siden hen i Musikhuset under Aarhus Vocal Festival. I 2014 sang de med The Rolling Stones på Roskilde Festivalens Orange Scene, og i 2015 gav de en TV-transmitteret koncert for foden af Cristo Redentor i Rio de Janeiro, der nåede ud til 180 millioner seere. I 2019 vandt Vocal Line Eurovision Choir i Gøteborg foran ni andre kor fra hele Europa i en intens TV-transmitteret konkurrence.
– ingen lyder helt som Vocal Line!

 


Onsdag den 01. december 2021 kl. 20.00

Standard pris kr. 245,- stk.
Inkl. middag fra kl. 18.00 kr. 449,- stk.

Koncerten afholdes på Sportshotel Vejen, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.


 

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram