Yinyoga m. klang og klangmeditation

13-01-2019

Yin yoga er rettet mod bindevæv, led, samt meridianbanerne, således at dine led bliver mere smidig og samtidigt øge flowet af energi (Qi) i meridianerne.

I yin yoga er du i passive stillinger i 3- 5 min., nogle op til 7 min., hvor du giver dig hen til tyngdekraften. Yin yoga handler også om funktion frem for form, samt give slip på spændinger i kroppen og give slip på tanker. Under øvelserne vil klangskålene blive placeret rundt omkring i lokalet, tæt på dig og din måtte.
 
Klangmeditation er lydhealing, du mærker hver en vibration i dine celler, vibrationer opløser blokeringer i din krop og flowet din energi i kroppen for lov til at strømme frit. Du mærker roen brede sig. Du mærker klarheden. Gitte bruger tibetanske klangskåle, vindklokker gonger m.m.
 
Tidspunkt: 11.00 – 13.00
Sted: Body and Mind, Jacob Gades Allé 2A, 6600 Vejen
 
LIDT OM GITTE:
Min vej til Yin Yoga
Jeg førte tidligere et hæsblæsende forretningsliv. Jeg var selvstændig samtidig med, at jeg løb maraton og var spinning instruktør. Jeg havde ikke tid til at mærke efter, hvordan jeg havde det – hverken i krop eller sind.
I 2010 skete så ulykken. Det var en meget alvorlig ulykke, hvor mit liv hang i en tynd tråd. Der skete en stor eksplosion af bioethanol, da jeg skulle påfylde en biopejs på mit job. Jeg blev voldsomt forbrændt på 40 % af kroppen og fik 3. gradsforbrændinger. Jeg var indlagt i 3 måneder på Rigshospitalet. Min hud var total ødelagt, bindevævet og muskler var brændt væk og oveni fik jeg også en PSTD.
 
Yogaen hjalp mig igennem
Min vej tilbage til livet var igennem yogaen. Med åndedrætsøvelser fandt jeg roen og især Yin Yoga øvelsernes langsomme bløde og blide bevægelser gjorde, at jeg kunne være i min krop. Jeg fik større kropsligt velvære og mental ro og smerterne forsvandt for en stund.
Jeg har taget Yin Yoga uddannelsen, fordi jeg ønsker at videreformidle denne skønne praksis og dele det med jer.
 
Min yogauddannelse og -baggrund
Jeg er uddannet hos Sattva Yoga i København hos Mari Nordstrøm, hvor jeg har taget en 100 timers Yin Yoga overbygning. Level I og II hos Joe Barnett (yinyoga). Samt Dynamic Yoga (Birgitte Gorm Hansen).
Gongplaying and sound healing level I og II with Gongmaster Mark Swan. Chakrahealing fra Himalayan Singing Bowl (Santa Ratna Shakya).
Samme dag tilbyder vi også eventen – Gongbad – LÆS MERE HER

 

Køb din billet her

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram