You Go Girl – Vejen

01-05-2019

Kampen mod sclerose tages op i Vejen den 1. maj 2019

Onsdag den 1. maj 2019 lyder startskuddet til Scleroseforeningens spritnye walk ’You Go Girl’. Hundredvis af deltagere vil snøre vandreskoene og gå forskellige ruter i hele landet for at samle penge ind til forskning i sclerose og kæmpe for de 16.000 danskere, der lever med sclerose.

Som navnet antyder, er You Go Girl et walk, der især sætter fokus på de mange kvinder, der får sclerose i Danmark – 2/3 af de 16.000 danskere med sclerose er kvinder, og antallet af kvinder, der får sclerose, har været stigende de sidste mange år. Den udvikling kan kun belyses gennem forskning i sclerose og et særligt fokus på kvinder. Derfor er You Go Girl sat i værk.

Omkring 100 mennesker har oprettet gåhold af venner, familie og bekendte til You Go Girl fordelt forskellige steder i hele landet. Og der er også oprettet et hold i Vejen. Holdkaptajn for holdet der går i Vejen er Charlotte Steenskov, som til daglig arbejder som HF lærer på VUCSYD.

”Jeg har oprettet et hold til You Go Girl, fordi jeg har haft sclerose siden 2008. Det at stille op til Yo u Go Girl og gøre noget aktivt og godt for mig selv og andre med sclerose tiltaler mig meget. Jeg har oplevet en utrolig støtte og interesse for den skønne gåtur den 1. maj – alle jeg spørger, svarer selvfølgelig skal jeg med.

You Go Girl – Vejen går i Vejen 1. maj 2019 kl. 17-19 med start fra Vejen Idrætscenter – for en verden uden sclerose.
Mødested ved skulpturen foran Vejen Idrætscenter.

Charlotte Steenskov er holdkaptajn for You Go Girl-holdet – Vejen. Holdet skal gå en rute på det røde og det blå spor i Vejen for at sætte fokus på sclerose og samle penge ind til den altafgørende forskning i sclerose. Som holdkaptajn for holdet står Charlotte Steenskov i spidsen for holdets indsamling. Charlotte Stenskov er i den forbindelse i gang med at samle penge ind ved køb af You Go Girl t-shirts i moderigtige lysegrå farve med lyserødt tryk og skønne løbe t-shirts.

KØB T-SHIRT

For yderligere information, kontakt venligst:

For information om You Go Girl:

Kontakt holdet bag You Go Girl på mail yougogirl@scleroseforeningen.dk eller projektkoordinator i Scleroseforeningen Alberte Knudsen på telefon 28433094.

For information om You Go Girl -Vejen

Telefon 24 85 29 63


Tilmeldingsfrist overskredet


 

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram