Bliv medlem af teaterforeningen og spar penge på forestillinger

Troldesalens Teater- og Kulturforum har lanceret 6 fantastisk forestillinger. Du har nu mulighed for at blive medlem af teaterforeningen ved at købe 3 forestillinger samlet til en favorabel pris. Dette giver også mulighed for at købe de øvrige forestillinger med rabat.

MANDAG D. 14. OKTOBER 2019
SVEJK I ANDEN VERDENSKRIGLÆS MERE
40 års skuespillerjubilar Ole Sørensen spiller hundehandleren Svejk med den bramfri attitude i Teatret Møllens humoristiske forestilling baseret på Brechts berømte roman.

TORSDAG D. 31. OKTOBER 2019
DØDSDANSENLÆS MERE
Skuespillerparret Pia Jondal og Waage Sandø spiller endnu en gang ægtepar på scenen, her i Strindbergs intense drama, som TEATER 2 og Nørregadeteatret sender på turné.

ONSDAG D. 15. JANUAR 2020
NABOKRIG – LÆS MERE
Komedien Nabokrig er tankevækkende og vanvittig, men helt igennem realistisk – i hvert fald for de naboer, der bor på den blinde vej.


4. MARTS 2020
ELVERHØJ – LÆS MERE
Når Figaros går på scenen, er vi som altid garanteret en aften med komisk opera og musikalsk stand up af høj kvalitet. Vi får denne gang fornøjelsen af en festlig og kreativt opdateret udgave af nationalskuespillet Elverhøj, som Kong Frederik VI bestilte til sin yngste datters bryllup i 1828.


31. MARTS 2020
LET IT ROCK – LÆS MERE

50 års jubilæumskoncert for The Beatles i foråret 2020.

Jubilæumskoncerten Let It Rockbliver en forrygende hyldest med over 40 uimodståelige evergreens og klassiske Beatleshits i en musikalsk fortælling om, hvad der skete dengang i 1970, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning og blev til fire storslåede solokunstnere.


TIRSDAG D. 26. MAJ 2020
HAKKEBAKKESKOVEN – LÆS MERE
Hakkebakkeskoven i Troldesalen. Prisvindende scenisk opsætning af elsket børnebogsklassiker Familieforestillingen der samler generationer


Inden forestilling vil der være mulighed for buffet i restauranten på Sportshotel Vejen. Dette kan tilkøbes for 189 kr. Buffeten åbner kl. 17:30.

Velkommen til Kultur i Troldesalen – vi glæder os til at give jer nogle fantastiske oplevelser.

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram