Bliv medlem af teaterforeningen og spar penge på forestillinger

Troldesalens Teater- og Kulturforum tilbyder 6 forestillinger. Du har mulighed for at blive medlem af teaterforeningen ved at købe 3 forestillinger for en samlet pris på 550 kr. + gebyr. Dette giver også mulighed for at købe de øvrige forestillinger med rabat. Der kan også købes billetter i løssalg, og der kan opnås specielle priser for unge under 25 år. Læs på foreningens hjemmeside HER

Før forestillingerne vil Sportshotellet tilbyde spisning, hvor der er mulighed for at hygge sig, inden forestillingen starter. Til familieforestillingerne ”Sigurd fortæller om de græske guder” vil Sportshotellet tilbyde en børnevenlig menu, der kan nydes af både børn og voksne. Spisning kan tilkøbes, når der bestilles billetter.

Er I en uddannelsesinstitution, et firma, en personaleforening eller en klub, der gerne vil købe flere billetter, er dette også muligt på tlf. 22500591 eller på mail Teater@vejenteaterforening.dk.


TIRSDAG DEN 25. AUGUST 2020
LET IT ROCK – LÆS MERE

50 års jubilæumskoncert for The Beatles.

Jubilæumskoncerten Let It Rock bliver en forrygende hyldest med over 40 uimodståelige evergreens og klassiske Beatleshits i en musikalsk fortælling om, hvad der skete dengang i 1970, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning og blev til fire storslåede solokunstnere.


SØNDAG DEN 27. SEPTEMBER 2020
Storm P – Livet er en gådeLÆS MERE OG BILLETSALG

Det lille teater – og operaselskab Figaros har med cabaretten ”Livet er en gåde – løsningen står på bagsiden” fået stor succes både hos publikum og anmeldere landet over.


MANDAG DEN 2. NOVEMBER 2020

Mødre er forfattet af Christina Sederqvist, forfatter Julia Lahme, blogger Mette Marie Lei Lange og dramatiker Anna Bro.

En forestilling for mødre med deres partnere, veninder og deres egne mødre og mødregrupper uden babyer. En forestilling, der kan give alle mænd en bedre forståelse for Mødrene. Forestillingen har spillet 2 sæsoner på Folketeatret for udsolgte huse.


SØNDAG DEN 21. FEBRUAR 2021
Blinkende LygterLÆS MERE OG BILLETSALG

Teaterversionen af ”Blinkende lygter” er sjov, overraskende, tankevækkende og skæv. Bemærk: Forestillingen anbefales ikke til køer.


MANDAG DEN 5. APRIL 2021

Med deres helt særlige humoristiske timing og figurtegning fortsætter Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard deres succesfulde parløb på Folketeatret.

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed og stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja! … for det var ham, der løb med din kone!


LØRDAG DEN 24. APRIL 2021
Sigurd fortæller om de græske guder – LÆS MERE OG BILLETSALG

Med musikere, dansere og skuespillere tager Sigurd børn, voksne og bedsteforældre på en eventyrlig rejse gennem de græske guders eventyrlige univers, og vi møder både Zeus, Odysseus, heksen Kirke, Mor Jord, Far Himmel, Poseidon – og ikke mindst Gud for Bøvl.

Holdet bag ”Sigurds Danmarkshistorie” står klar med en ny familieforestilling. ”Sigurd fortæller om de græske guder”.

“Sigurds skønne og entusiastiske energi gør ham ideel til værtsrollen!” skrev Jyllandsposten om denne forestilling, som høstede stående applaus 24 gange på Østre Gasværk Teater.


Velkommen til Kultur i Troldesalen – vi glæder os til at give jer nogle fantastiske oplevelser.

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram