Efterfødselstræning fra onsdag den 31. oktober 2018

Træningen vil helt grundlæggende handle om genoptræning af din core/kerne. Det vil sige bækkenbunden, mellemgulvet, den dybeste mavemuskel og de små stabiliserende muskler i ryggen også kaldet stabilitetstræning. Vi runder den nyeste viden omkring Rectus diastase. Du får hjælp til at undersøge mavens muskler og hvordan det hele står til.
Når du har fået styr på din basale aktivering af kernen og brugen af din vejrtrækning, kan denne kobles på styrke og kredsløbstræningen hvor vi blandt andet bruger elastikker, vægte og vores egen kropsvægt til at få sved på panden.
Skuldre, nakke, ryggen, bevægelighed og balance bliver arbejdet godt igennem med funktionelle øvelser sammen med lækre stræk.

Vi har fokus på de tre B’er
Baller – bug og bækken.

Træningen fokuserer på MOR. På tid til MOR. Hvis dit barn er vågen, så finder vi øvelser der inddrager barnet.

Vi prioritere højt at du for lov at mærke din krops niveau og at der er plads til mange smil og grin.

Kom i behageligt træningstøj. Vi træner i bare fødder (sko kan også bruges). Medbring vand, tæppe og hvad du ellers har brug for til baby.

Hvornår må du starte:
Du kan starte så snart du har lyst og føler dig klar til det. Dog vil vi anbefale at du venter 5 – 6 uger efter en ukompliceret fødsel. Har du fået kejsersnit skal du vente 8 uger (igen hvis det er et ukompliceret forløb)
Er det flere måneder siden du har født, kan du også sagtens være med. Hvis du er i tvivl om du er “klar” til dette hold, så spørg din læge eller smid os en mail, så hjælper og guider vi dig på bedste vis, så du kan blive klar til holdet.
Husk at dette er et genoptræningshold, så der er som udgangspunkt ingen løb, hop eller lignende. Træningen forbereder dig til at vende tilbage til evt. løb, cykling eller anden træning.

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere