Rød pil venstre

Faciliteter


 

Faciliteter for store som små

I Vejen Idrætscenter finder du spændende faciliteter for aktive mennesker i alle aldre og behov. Her har vi alt hvad du har brug for af alt lige fra store udendørs baneanlæg, til mindre indendørs haller der omfatter alt fra tennisbaner til opvisningshaller og fra svømmehal til træningscenter! Er du mere til virtuelle oplevelser i form af eSport, tilbyder vi også både faciliteter og inventar hertil.

Kvaliteten af vores faciliteter er efter sidste nye standard, og bliver løbende vedligeholdt så den løber op til dine forventninger, og giver dig og dine venner gode og sjove oplevelser som du kan tale i mange dage efter, og forhåbentligt gør at vi får jer at se igen. Vores døre er altid åbne.
 

Vær aktiv

Vores indendørs faciliteter omfatter blandt andet aktiviteter som springgymnastik, kampsport, håndbold, yoga, badminton, fitness, skydning, svømning og meget mere. Trænger du til at slappe af efter at have sat konditionen og musklerne på prøve, kunne du tage en tur i vores spa bad, eller bare tage en slapper i cafeteriet.

Kan du godt lide frisk luft, har vi også masser af udendørs faciliteter til at få tilfredsstillet lungerne. Aktiviteterne omfatter blandt andet fodbold, tennis, volleyball, mountainbike og skating for at nævne nogle. Hele vejen rundt om centret kan du se hvad vi har af muligheder, her er der mere end øjnene umiddelbart kan se.
 

Bliv en del af fællesskabet

For at få den bedste udnyttelse af alle vore faciliteter, har vi hele tiden nye hold du kan melde dig til. Du kan booke motion samt tilmelde dig hold og aktiviteter via vores online portal, samt få et overblik over alle haller og andre lokationer i området hvor udvalget af aktiviteter foregår.

Er du enkeltperson kunne du for eksempel tage et smut forbi vores træningscenter hvor du kan udnytte vores træningsudstyr, eller tilmelde dig hold i form af blandt andet cykling, roning, cirkeltræning, yoga, eller hvad der nu kunne fange din interesse. Vi har aktiviteter at vælge imellem, for enhver smag.

Faciliteter inde

Gå på opdagelse inden døre
Masser af halgulv til boldsport, bassiner til svømning og spa, springhal med klatrevæg, squash, fitnesscenter, skydning, kampsportscenter mm. – til træning eller bare have det sjovt. Få en fornemmelse af hvad VIC kan tilbyde af indendørs faciliteter

Faciliteter ude

Vil du med ud?
Minifodboldbaner med kunstgræs, tennisbaner, padeltennis, to kunstgræsbaner, streetbasket, skaterområde, atletikstadion, beachvolley og meget andet danner de udendørs rammer i Vejen Idrætscenter. Få et overblik over hvad der findes omkring centret af udendørs faciliteter

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram