Firmasportens Hus – Prøv hver lørdag frem til jul

DYRK SAMMENHOLDET MED LØRDAGSMOTION I FIRMASPORTENS HUS

Firmasportens Hus er et nyt koncept skabt af Vejen og Omegns Firmaidræt og Vejen Idrætscenter, hvor du, dine kollegaer og familien kan starte lørdagen sjovt og aktivt. 

Hver lørdag formiddag henover efteråret 2019 åbner dørene til Firmasportens Hus hver lørdag kl. 9.00-11.00, hvor du og dine kolleger og familie kan starte dagen på en sjov aktiv måde med smil på læben og sved på panden.

Aktiviteter – hver gang!
Der er hver gang mulighed for at spille badminton og floorball, så kom på banen til en sjov dyst med ketsjer eller stav. For de springglade og aktive børn er springhallen, svømmehal og SPA.

“Ud over de faste aktiviteter hver lørdag kommer du henover sæsonen til at kunne prøve fx skyd­ning, yoga og Zumba. Vi vil også 2 gange arrangere fodboldstævner. Vi glæder os rigtig meget til at byde kollegaer fra lokale virksomheder velkommen – og de er hjertelig velkomne til at tage deres familier med”, udtaler
Leif Frederiksen fra Vejen og Omegns Firmasport.

 

”Vi glæder os igen til at byde velkommen til Firmasportens Hus. Tidligere var Firmasportens Hus placeret hvor vi i dag har Danhostel. Nu laver vi et nyt Firmasportens Hus inde i Vejen Idrætscenter. Vi glæder os til at prøve det nye koncept af”, siger Jakob Sander, Vejen Idrætscenter.

Det bliver muligt fra den 21. september 2019 at betale pr. gang, for hele sæsonen både personligt og for hele husstanden.

 

I samarbejde med Vejen og Omegns Firmasport – www.vejenfirmasport.dk

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram