COVID-19 – Vi passer på dig og vores medarbejdere – opdateret 24. oktober 2020

I Vejen Idrætscenter / SportsCenter Danmark henholder vi os overordnet til anbefalingerne fra HORESTA og Sundhedsstyrelsen. Vi holder naturligvis dagligt øje med anbefalinger og regler da disse ændres ofte. Vi tilpasser vores interne og eksterne procedurer herefter. Vi  fastholder og intensiverer sin daglige, høje rengøringsstandard.


Opdateret lørdag den 24. oktober 2020 – opdateres løbende, da vi endnu ikke har fået alle informationer fra myndighederne:

Kære gæster

Efter regeringens pressemøde fredag den 23. oktober 2020 bliver der få ændringer i Vejen Idrætscenter:

 • Arrangementer: Der må fortsat forsamles op til 500 personer til konferencer, møder og kulturevents i Vejen Idrætscenters opvisningshal samt dobbelthallen. I Troldesalen og Folkesalen må arrangementer med op til 300 personer afholdes.
  Har du booket arrangement der afvikles indenfor de næste 4 uger? Kontakt os gerne på post@vejenic.dk eller kontakt den medarbejder du har booket hos.
 • Holdtræning: Antal deltagere på Teenhold/under 21 år er op til 50 personer. På alle andre hold sænkes deltagerantal til 9 personer + instruktør. Vi arbejder på højtryk med at oprette flere hold. Yderligere information i løbet af uge 44.
 • Babysvømning etc: Børn der ikke selv har adgang eller er for unge til at være til træning selv, tæller ikke med. Det vil sige at på eksempelvis mor/barn, babysvømning, er der plads til 9 forældre + børn.
 • Træningscenter i Vejen Idrætscenter og Ny i Fitness: Hold afstand og 2 meter ved aktivitet. Pr. 29. oktober 2020 skal du bruge mundbind frem til omklædning/lockers. Motioncentrets gæster skal benytte omklædning 1 og 2.
 • Svømmehal og SPA: Hold afstand og 2 meter ved aktivitet. Pr. 29. oktober 2020 skal du bruge mundbind frem til omklædning/lockers.
 • Springhal adgang for 50 personer.
 • Foreningsaktiviteter: Vi henviser til du selv kontakter din forening.
 • Mundbind: Fra torsdag den 29. oktober 2020 skal alle gæster bære mundbind i hele Vejen Idrætscenter. Når du sidder ned eller dyrker idræt må du tage mundbind af. Foreløbig frem til 02. januar 2020.

Spørgsmål kan sendes på post@vejenic.dk. Vi henstiller til tålmodighed med svar, da vi pt. får rigtig mange meddelelser.


Opdateret 18. september 2020:

Kære gæster 🌸

Vejen Idrætscenter holder åbent, som vi plejer med Danmarks længste åbningstider. På den måde er det muligt at bredde de besøgende ud og holde god afstand.
☕️🥗 Skal du spise eller have noget at drikke i vores Sportscafé eller restaurant, skal du være opmærksom på de nye midlertidige myndighedskrav. Køb i Sportskiosken er undtaget reglerne.
Pr. lørdag den 19. september 2020 kl. 12.00, skal alle gæster i caféer og restauranter bære mundbind, hvis de ikke sidder ned ved bordene.
 
Vores personale bærer også mundbind.
Så husk mundbindet i Sportscafé og restaurant 😀. Mundbind kan købes i vores receptioner.
 
Spørgsmål herom – kontakt centerdirektør Jakob Sander på tlf. 4040 0955.

⚽️🏀🏐🎾


Mundbind:

 • Følg myndighedernes retningslinjer.
 • I Sportscafé og restaurant skal du benytte mundbind. Det er et midlertidigt krav om brug af mundbind for alle gæster, der ikke sidder ned.

Hvad kan du selv gøre som gæst:

 • Følg myndighedernes retningslinjer.
 • Hvis du er syg eller har symptomer skal du blive hjemme.
 • Du er selv ansvarlig for at spritte kontaktflader af før og efter brug.
 • Vask hænder ofte og benyt vores dispensere med håndsprit.
 • Host eller nys i dit ærme.
 • Hold afstand – 1 meter – og ved fysisk aktivitet 2 meter.

Har du spørgsmål vedr. vores håndtering af COVID-19 retningslinjer kontakt os gerne.

Se Sundhedsstyrelsens COVID-19 retningslinjer forebyggelse af smittespredning på https://www.sst.dk/da/corona


Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram