Golfophold – “Slaget om Vejen”

Golf i Sydjylland byder på tre spændende 18-huls baner. Mens du spiller på de velholdte greens, kan du nyde udsigten til søer, skove og åbne vidder. Prøv et af de attraktive golfophold, som områdets hoteller udbyder i samarbejde med golfbanerne. F. eks. hvor I spiller på to konkurrencebaner på samme ophold: Royal Oak-banen i Jels, hvor profferne spillede Made In Denmark Challenge 2017 og Vejen Golfklub, hvor Danmarks største amatørturnering, Sydjysk Open, bliver afviklet. 

 

Prøv to konkurrencebaner på samme ophold 
Spil på banerne, hvor profferne i sommeren 2017 spillede Made in Denmark Challenge og amatørerne spillede Danmarks største amatørturnering: Royal Oak i Jels og Vejen Golfklub. Du overnatter på Sportshotellet i Vejen, hvor der er middag, morgenbuffét og fri motion i f.eks. svømmehal med spændende wellnessbasiner på ankomst- eller afrejsedag. Deltagere i opholdet kan kvalificere sig til Slaget om Vejen – en opfølgningsturnering på begge baner ultimo 2018.  

 

Samlet pris for Golfophold:  
999,- kr. pr. person i dobbeltværelse.  

BOOK NU

Vejen Golfklub er et besøg værd. Spil golf i naturskønne omgivelser på et flot og velplejet anlæg. Banen får megen ros for sin unikke karakter og kvalitet. Det er her du kommer helt tæt på den unikke naturoplevelse, når du spiller golf. To af banens søer er fredet for at beskytte mosaikguldsmeden og vandplanten krebseklo, som er sjældne arter.  

Vi tilbyder en 18 hullers bane, som er en meget spændende og udfordrende oplevelse. Afvekslende natur med kuperet terræn, søer og naturlige forhindringer i skovområder. Desuden har vi nok Danmarks bedste 9 hullers Pay & Play bane.

Besøg hjemmesiden HER

Golfbanen Royal Oak med 18 huller er i absolut særklasse og opbygget efter internationale standarder med store greens og mange bunkers. Royal Oak’s beliggenhed i let kuperet terræn ned mod Jels Nedersø og tæt ved skov gør den til den perfekte parkbane.

Banen er som den første herhjemme opbygget efter den amerikanske USGA-standard med meget store greens, der er ca. 700 kvm. i gennemsnit. Banen ligger i den hurtige ende, og udfordrer golfspilleren i alle facetter af golfspillet.

Seks af banens greens har en særdeles spændende sø-nær placering, som øger sværhedsgraden.

Besøg hjemmesiden HER

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen

Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9
6621 Gesten

Samarbejdspartnere