Bliv set og hørt på årets Sports Facility Fair 2022

Bliv udstiller på Danmarks største Sports Facility Fair og kom helt tæt beslutningstagere, ledende medarbejdere og ansatte indenfor idræts-, kultur og fritidsbranchen.

Vi byder velkommen til Danmarks bedste ledende medarbejdere og ansatte med beslutnings- og indkøbsansvar i blandt andet kommunale forvaltninger, teknisk personale, idrætsudbydere, haller, organisationer og foreninger, svømmehaller, idrætsanlæg, trænere/ ledere i landets mange idrætsforeninger, idrætsefterskoler, idrætshøjskoler, bestyrelser og private virksomheder. Dertil også de aktive på studier med relevans for idræt og bevægelse. Udstillingens besøgende deltager for at lade sig inspirere og finde gode løsninger i forhold til drift, teknik, vedligehold af både ude- og indearealer, rengøring, sanitet, vandbehandling mm. De kommer for at blive præsenteret for spændende nyheder og muligheder indenfor områder som f.eks. svømmehaller, wellness, fitness, nyt udstyr, nye træningsformer, sund fastfood mm. De kommer for at få ideer til arrangementer, både de sportslige og de kulturelle, de kommer for at handle, tilegne sig viden og netværke på kryds og tværs med leverandører og kolleger i vores fælles spændende branche idræts-, kultur og fritidsbranchen.

Udstillingen vil fylde 4 haller, og vi vil i samarbejde med Vejen Idrætscenter også gøre brug af de topmoderne faciliteter, som stedet råder over. De tages i brug til demonstrationer og bliver en integreret del af messen, både indendørs og udendørs. Vi vil med andre ord kunne tilbyde jer alle en aktiv og levende messe, hvor man som udstiller ud over sin stand, også har mulighed for at inddrage en præsentation i svømmehallen, spaområdet, fitnesscentret, på de udendørs arealer – ja over hele området. Det betyder at både I som udstillere, og de besøgende kommer rundt i hele idrætscentret. Vi sørger for at markedsføre messen overfor hele branchen, og vi forventer også, at man som udstiller sørger for at invitere sit netværk.


7 gode grunde til at I skal med som udstiller

  • I bliver set og får vist jeres produkter overfor det rette segment i det rette miljø.
  • De besøgende kommer for at finde produkter og løsninger, og for at møde leverandører – nye og gamle.
  • Som udstiller får i mulighed for at komme endnu tættere på jeres kunder samt skabe kontakter med en masse nye kunder.
  • Her møder i hundredvis af kunder i en aktiv købsproces. Langt størstedelen er involverede i købsbeslutninger og kommer for at handle.
  • Giv jeres kunder mulighed for at “for-booke” et møde med jer til messen. Så har i både seriøse aftaler i kalenderen til dagen samt en oplagt mulighed for at få en masse nye.
  • Sørg for at lave min. 1 messetilbud som lokker folk til jeres stand, tilbud som kun kan handles på dagen og som i ved er værd at komme der efter. Det sikrer jer mersalg og flere besøgende.
  • Ved at udstille bliver i set og står stærkere.

BOOK STAND

Kontakt:
Koordinator Anita Rasmussen pr. mail: ar@mediapunktet.dk


Praktiske informationer

Download brochure


Forbehold for ændringer.

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram