IDAN konference i Vejen Idrætscenter

Idrættens Analyseinstitut inviterer til topmøde for et bredt udsnit af aktører i den danske idrætssektor i Vejen Idrætscenter den 10.-11. april 2018. Kulturminister Mette Bock åbner konferencen.

Igen i 2018 samler Idrættens Analyseinstitut et bredt udsnit af aktørerne i den danske idrætssektor til idrætspolitisk ’topmøde’ i Vejen Idrætscenter, hvor ’Idrættens største udfordringer’ sættes til debat.

”Ambitionen med konferencedagene i Vejen er som altid at gå lige i flæsket på idrættens største udfordringer baseret på ny viden, debat og gode praktiske erfaringer fra ind- og udland. Målgruppen er politikere og fagfolk fra et bredt udsnit af aktører med vigtige roller i forhold til idræt og bevægelse,” siger Idans direktør Henrik H. Brandt.

Det detaljerede program udkommer først i løbet af februar 2018. Allerede nu kan Idan slå fast, at overordnede temaer idrætsledelse, facilitetsdrift, innovation og teknologi, idrætspolitik, ekskluderede målgrupper og aktivitetsudvikling kommer i fokus igen i den sjette udgave af ’Idrættens største udfordringer’. Samtidig vil der blive plads til fornyelse i såvel formater som temaer.

Konferencen finder for sjette gang sted i Vejen Idrætscenter, hvor der også i april 2018 vil være nye faciliteter at vise frem, og hvor der i forhold til tidligere konferencer bliver et større antal fine overnatningsmuligheder i det nære lokalområde.

”For os er Vejen Idrætscenter en fremragende samarbejdspartner, og vi må hver gang konstatere, at Vejen Idrætscenter scorer absolut topkarakter i deltagerevalueringerne som en inspirerende ramme for netværksaktiviteter og konference. Derfor fastholder vi traditionen om at afholde sektorens store topmøde på ’neutral grund’ i Vejen Idrætscenter,” siger Henrik H. Brandt.

Du kan læse mere om arrangementet HER