Glæd Jer til den 26.-28. september 2022. 


TILMELDING


PROGRAM VEJEN KONFERENCEN


Vi er glade for at kunne melde datoerne den 26.-28. september ud, så I kan sætte et stort kryds i kalenderen, og vi er næsten endnu mere glade for, at vi kan præsentere Jer for Idrættens Branchedage, og vores stærke nye partnerskab bag, som inkluderer Vejen Konferencen og også inkluderer den mangeårige og populære brancheudstilling IDRÆT KULTUR FRITID – Danmarks største Sports Facility Fair.

Partnerskabet består af; Idrætsplatformen Danmark, Idrættens Analyseinstitut, Vejen Idrætscenter samt HI.

Idrættens Branchedage er en inspirerende konference- og udstillingsplatform for fagpersonale fra landets idrætsfaciliteter/ idrætsanlæg, beslutningstagere fra kommunale forvaltninger, idrætsorganisationer og idrætsudbydere samt serviceudbydere, start-ups og leverandører til idræts- og fritidsbranchen. Også fremtidens arbejdsstyrke fra landets mange idrætsrelaterede uddannelser bliver et fokuspunkt.

Ud over branchen herhjemme, så vil det også glæde os at se vores kolleger fra de omkring liggende lande, som også vil have stor gavn af at deltage.


Idræt – Kultur – Fritid 2022. Danmarks største Sports Facility Fair!

Den 27. september slår vi dørene op til et brag af en messe, med et væld af udstillere, som er jeres leverandører eller kommende leverandører. Vi garanterer for en messeoplevelse ud over det sædvanlige, med masser af inspiration, smagsprøver, spændende produktnyheder, gode tilbud, spændende træningstips, netværk og meget mere af alt det gode, som gør det værd at tage på messe.

Messen fylder hele 5 haller og også rundt i idrætsanlægget i det populære Vejen Idrætscenter. Vi benytter os også af de udendørs arealer, vi bruger nemlig stedet aktivt til forskellige demoer dagen igennem.

Messen bliver temainddelt, så det er nemt at finde rundt.

Det kan du opleve:

Mere end 120 udstillere Demoer og faglighed i højsædet Smagfuld inspiration
Tag en tur rundt og besøg de mange udstillere, og lad dig inspirere blandt hundredvis af spændende produkter og nyheder. Mød alle udstillerne, nogle kender du sikkert i forvejen og andre kommer du til at kende. Dagen igennem kan du høre nyheder rundt på vores ”speakers corners”, hvor udstillerne kan komme til orde. Her fortæller de spændende nyt, som de gerne vil have at du skal kende til. På messen præsenterer vi et hyggeligt Food corner, hvor i kan lade jer friste af smagfulde oplevelser, som i kan tage med hjem i jeres idrætsanlæg, så i kan byde jeres brugere velkommen til en verden af god smag.

Læs mere om messen, tilmelding som udstiller og meget mere lige HER.


Vejen Konferencen 2022

Vejen Konferencen afholdes som en del af Idrættens Branchedage. Den 26.+27. september 2022 er der inspirerende oplæg og onsdag den 28. september 2022 kan du deltage i workshops der relaterer sig til idræts- og fritidssektoren.

PROGRAM


Pressemeddelelse om det nye partnerskab

Et nyskabende partnerskab mellem Vejen Idrætscenter, Halinspektørforeningen, IdrætsPlatformen Danmark og Idrættens Analyseinstitut baner vejen for Idrættens Branchedage i Vejen Idrætscenter i dagene 26.-28. september 2022.

Læs pressemeddelelsen HER.

vejen idrætscenter, vic, SportsCenter Denmark, logo

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram