Gaveideer i den søde juletid

Julegaver til hele familien – oplevelser og motion!

Familieoplevelser
Gavekort – Giv en tur i svømmehal og wellness – 2 voksne og 2 børn kr. 180.-
HC Andersen Paraden – LÆS MERE


WORKSHOP Sov godt med yoga
Gaven til mor eller måske en mandelgave? Gavekort kan købes i receptionen.
Fra kr. 99.-
 LÆS MERE


Herretur eller kærestetur?
Vi tilbyder alt fra koncerter til foredrag, stand-up og spa for mænd.

Skal du have sparket manden ud af huset, så du endelig kan få set “The Notebook” eller “Dirty Dancing”, som ikke er blevet sat på, siden sidst der var singletid – altså engang i 1900-tallet; så er det måske en idé med et par koncertbilletter til Scandinavian Pink Floyd Project d. 10 marts eller måske en omgang spa for mænd med dertilhørende ølsmagning og grillpølser?

Det kan selvfølgelig også være, at han egentlig er meget rar at være sammen med, og at han også ser Dirty Dancing. Er det tilfældet, tager I selvfølgelig bare på kærestetur – det kunne måske være en aften i selskab med Jan Gintberg, når han d. 19. april “reder verden”?

Mulighederne er mange, så hvis du står og mangler en idé til oplevelser, så tag et kig på vores liste over kultur og events HER


Kost og motion
Trænger du til motivation til at få kickstartet din sunde livsstil eller blot at få optimeret din træning? så var det måske noget for dig at ønske dig et forløb med en personlig træner? Eller hvad med et forløb hos vores dygtige ernæringsterapeut, der sidder klar med lækre opskrifter og tips og tricks til, hvordan du kan optimere din kost.

Læs mere om vores forløb under henholdsvis personlig træning og kostvejledning.


Julepas

Kommer sønnen eller datteren hjem på juleferie? Eller kunne det måske være hyggeligt at hive de tablethungrende juleferieramte børn med en dag? Så var det måske en ide med et julepas i adventsgave eller julegave? Med et julepas er der fri adgang til alle faciliteter i Vejen Idrætscenter. Vi har åbent alle dage, så der er rig lejlighed til lige at få trænet plads til et ekstra stykke flæskesteg eller konfekt.

Priser:

Voksne: Pr. dag kr. 99.- / Julen* kr. 249.-

Børn: Pr. dag kr. 59.- / Julen* kr. 149.-

Pas købes i vores reception.

*Passet gælder fra d. 20. dec 2017 til den 3. januar 2018 – begge dage inkl.