Gaveidéer til alle aldre

Gaveidéer til hele familien – oplevelser og motion!

Familieoplevelser
Gavekort – Giv en tur i svømmehal og wellness – 2 voksne og 2 børn kr. 180.-
HC Andersen Paraden – LÆS MERE


WORKSHOP Sov godt med yoga
Gaven til mor eller måske en værtindegave? Gavekort kan købes i receptionen.
Fra kr. 99.-
 LÆS MERE


Herretur eller kærestetur?
Vi tilbyder alt fra koncerter til foredrag, stand-up og spa for mænd.

Skal du have sparket manden ud af huset, så du endelig kan få set “The Notebook” eller “Dirty Dancing”, som ikke er blevet sat på, siden sidst der var singletid – altså engang i 1900-tallet; så er det måske en idé med et par koncertbilletter til Scandinavian Pink Floyd Project d. 10 marts eller måske en omgang spa for mænd med dertilhørende ølsmagning og grillpølser?

Det kan selvfølgelig også være, at han egentlig er meget rar at være sammen med, og at han også ser Dirty Dancing. Er det tilfældet, tager I selvfølgelig bare på kærestetur – det kunne måske være en aften i selskab med Jan Gintberg, når han d. 19. april “reder verden”?

Mulighederne er mange, så hvis du står og mangler en idé til oplevelser, så tag et kig på vores liste over kultur og events HER


Kost og motion
Trænger du til motivation til at få kickstartet din sunde livsstil eller blot at få optimeret din træning? så var det måske noget for dig at ønske dig et forløb med en personlig træner? Eller hvad med et forløb hos vores dygtige ernæringsterapeut, der sidder klar med lækre opskrifter og tips og tricks til, hvordan du kan optimere din kost.

Læs mere om vores forløb under henholdsvis personlig træning og kostvejledning.