La Center Sport FUN

Book jeres miniferie, og glæd jer til at være sammen om masser af sport og aktivitet for hele familien i Vejen og Kolding.

Tilbuddet inkluderer overnatning samt morgenbuffet og sportspas. Et sportspas giver adgang til bl.a. svømmehal med spa-afdeling, springhal, motionscenter og holdtræning, badminton, squash, tennis, padel og andre faciliteter for hele familien i SportsCenter Danmark! Læs mere om centret HER

Herudover får I adgang til SlotssøBadets helt nye Spray Park! Danmarks første Spray Park – en interaktiv vandlegeplads, som udfordrer enhver vandhund. Læs mere om Slotssøbadet HER.

SportsCenter Danmark tilbyder et bredt udvalg af lækker forplejning.
Der er gratis wifi på hele området samt fri parkering.

La Center Sport FUN tilbuddet er et væld af muligheder for hele familien!

Vælg mellem 2 eller 3 overnatninger:

“La Center Sport” FUN for 2 voksne + 2 børn Pris 
2 x overnatning, 2 x morgenbuffet, sportspas 3 dage og 1 x adgang i Slotssøbadet Kr. 1.849.-
3 x overnatning, 3 x morgenbuffet, sportspas 4 dage og 1 x adgang i Slotssøbadet Kr. 2.649.-

Tilkøb: Ekstra barn kr. 199.– / Ekstra voksen kr. 299.

Ønskes flere overnatninger? SEND MAIL

 

Svømmehal og SPA

I Vejen Idrætscenters svømmehal og spa er der lidt for enhver smag. Der er morgensvømning, almindelig svømning, holdtræning, sjov og leg.

Slå dig løs i vores 25 meter bassin, vippebassin med 1-, 3- og 5-meter vippe eller på klatrevæggen. I vores børnebassin har vi en lille rutsjebane, kanoer og mange andre legeredskaber.

Leder du efter afslapning, så kan du i vores spaområde finde varmtvandsbassin, dampbad, infrarød sauna og meget mere.

Holdtræning

I Vejen Idrætscenter finder du, ud over motionscenter og svømmehal, masser af forskellige slags holdtræning – der er altid et hold, der passer dig.

Se alle holdene HER

Vejen-området

Området byder på en række unikke kulturhistoriske oplevelser. Til de historie- og kunstinteresserede byder både Vejen Kunstmuseum og Museet på Sønderskov på spændende oplevelser. Er man måske nysgerrig på naturen i området, kan vi anbefale at tage turen til naturskønne Jels, der både byder på en “natur- og planetsti” og en “evolutionsrute”.

Find inspiration til aktive feriedage og oplevelser ude og inde, såvel stille som action.

LÆS MERE OM OMRÅDET

Slotssøbadet – i hjertet af Kolding

SlotssøBadet i Kolding byder på et væld af oplevelser, og der er med sikkerhed noget for alle medlemmer af familien. Et tropisk klima betyder, at bassinerne kan benyttes året rundt. Skulle man have mere lyst til afslapning og knap så meget badning er det også muligt at benytte badelandet som opholdssted. Der er både liggestole og en barfodscafé.

Du kan læse mere om Slotssøbadets faciliteter HER 

Dorotheas Badstue

Dorotheas Badstue er en del af Slotssøbadet, så har man lyst til at forkæle sig selv lidt ekstra efter en tur i vandet, kan man med fordel afslutte dagen med en lækker massage, scrub eller en af de mange andre behandlinger, der tilbydes. Badstuen byder desuden på en lang række faciliteter såsom sauna, relaxbassin, dampbad, lysterapi, duftbassin, saltvandsbassin og koldtvandsbassin.

Du kan læse mere om badstuens mange muligheder HER

SlotssøBadets Spray Park

Sprayparken er Danmarks første indendørs vandlegeland for hele familien! Nøgleordene for SlotssøBadets Spray Park er “Leg, motorik og sikkerhed”

Slotssøbadets Spray Park er anlagt som interaktiv leg med vand med vandkanoner og vand, der sprøjtes op fra gulvet i mange forskellige formationer.

Læs mere på Slotssøbadets hjemmeside HER

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere