Mad og Drikke

Kvinder spiser middag
 

Lækker mad og drikke

Efter en aktiv dag hos SportsCenter Danmark er der brug for af få noget i maven, vi har mere at tilbyde så du ikke skal gå sulten herfra. Jo mere du bevæger dig, jo mere forbrænder du, men først og fremmest skal du have noget at forbrænde, hvilket vi kan sørge for. At få den nødvendige mængde mad og drikke er lige så vigtigt som at træne, omend dit mål er store muskler, eller slank krop.

Der mad og drikke at finde både i vores sportscafé, sportskiosk, eller opstillede buffet i forbindelse med arrangementer. Du skulle jo nødigt gå herfra på tom mave. Der er flere muligheder for betaling, heriblandt kontant, kort, eller med klips hvis du er medlem.
 

Bredt udvalg

Vi har et tilstrækkeligt udvalg, og vi har flere steder at vælge i mellem. Du kan for eksempel få en hjemmelavet sandwich i vores Sportscafé, eller du kan mikse en lækker salat sammen i salatbaren, med vores udbud af forskellige råvarer. Vi har dagens varme ret, med fokus på veltilberedt mad med gode råvarer. Har du bare brug for at få smurt en madpakke, klarer vi også det.

Er det tørsten som først og fremmest sætter ind, har vi både hjemmelavede smoothies og juice. Vi har også en kaffezone hvor du kan få fri kaffe og the til overnattende gæster.
 

Selskaber

Vores udvalg af mad og drikke kan skræddersyes alt efter jeres behov. Skal i afholde kursus og konference hos os, tilbyder vi buffeter, middage, og aftenkaffe med kage og frugt. Vi ved at det kræver både mad og drikke for at kunne holde hovedet i gang.

Er der tale om andre selskaber som for eksempel bryllupper, almene fødselsdage, børnefødselsdage, barnedåb, konfirmationer eller andre familiefester og arrangementer, kan vi tilbyde både faciliteterne og spisen hertil.
 

Smiley rapporter

Vejen Idrætscenter
Sportshotel Vejen
Vejen Hallen

Sportskiosk

Madvarer To-Go
I vores sportskiosk som ligger for enden af vores Sportscafé sælger vi lækre sandwich, pølsehorn, is, smoothies, juice, drikkevarer m.m. Vi stiller den lille sult og den søde tand uden problemer, så du får fornyet energi til at slå dig løs i vores faciliteter.

Sportscafé

Hyggelig café
Hos vores sportscafé kan i sidde i hyggelige omgivelser med udsigt til svømmehallen, eller følge med i hvad der foregår rundt omkring. Her tilbyder vi alt mellem sandwich, varme retter, og salatbar bestående af gode råvarer. Vi har selvfølgelig også alt inventaret i har brug for, tallerkener, bestik, glas mm.

Her har vi også drikkevarer som smoothies, juice, kaffe og the. Har du mere lyst til noget i retning af en vaffelis, har caféen også det. Menukortet er varierende og følger årstiderne og varierer løbende. Se vores aftenmenu

Selskaber

Hold din fest hos os
På Sportshotel Vejen og i Vejen Idrætscenter har vi flotte faciliteter til selskaber. Så skal der være barnedåb, fødselsdag f.eks. almindelige og runde fødselsdage, konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, familiefester m.m., kan vi tilbyde komplette løsninger, så I bare kan nyde dagen.
Desuden kan der bestilles plads til mindehøjtidelighed.
Se vores selskabsmenu

Har du spørgsmål vedr. et selskab, kontakt Frank Hansen på fh@vejenic.dk

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram