Massage

Mennesker er en aldeles kompleks organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, opstår der ubalancer. Resultatet vil oftest vise sig i form af sygdom, smerter, træthed og utilpashed. En ubalance, der ikke behandles, vil påvirke energier i andre dele af kroppen, og dermed vil ubalancen forplante sig.

Velvære- og idrætsmassage
Uanset om det drejer sig om sportsfolk på det professionelle plan eller personer med “almindelige problemer” (såsom nakke-, skulder-, rygproblemer, spændingshovedpine m.m.), spiller massage en stor rolle.

Med regelmæssig massage øges ens krops fysik. Man får et bedre helbred og forebygger ligeledes skader på kroppen. Fysiurgisk massage er behandling af trætte og ømme muskler. Vores massører kan afhjælpe flere typer muskelproblemer og dermed give dig en bedre kropsholdning. Bl.a. kan de afhjælpe:

  • Museskader
  • Smerter i lænd og ryg
  • “Sovende” arme og ben
  • Smerter/ømhed i skuldre og nakke
  • Spændingshovedpine
  • Fodmassage / bearbejdning af reflekszoner. Ømme reflekszoner er tegn på, at din krop ikke fungerer optimalt. Fodmassage, der bearbejder fodens reflekszoner, løsner op for fodens spændinger og vil generelt kunne hjælpe dig til en bedre sundhedstilstand. Massagen kan også bruges forebyggende eller blot for velværets skyld.

Behandlerne giver gerne tips til øvelser, der kan fremme en bedre kropsholdning eller processen omkring smerter. Behandlerne tager gerne en snak med dig om dit specifikke behov/problem.


Gravidmassage

Graviditet kan være særdeles belastende for kroppen. Øget vægt og ændringer i kropsholdning belaster muskulaturen og dermed kroppen som et hele. Det er derfor ikke unormalt at gå rundt med trætte eller tunge ben. Ligeledes kan man også risikere at skulle døje med væskeophobning, spændingshovedpiner eller smerter i lænd og iskias.

Disse gener kan afhjælpes af gravidmassage, da massagen øger blodgennemstrømningen og hjælper med at afslappe muskler i bl.a. ben, bækken, skuldre og nakke. En gravidmassage kan dermed være en vej til at lindre både smerte og stress.

Så er du gravid og trænger til at give kroppen en velfortjent pause? Fortvivl ej, vi har puden, der giver plads til maven.

Booking: kontakt venligst receptionen eller ring/mail: 75360500 / rec@vejenic.dk

Massage Pris
30 minutter Kr. 275.-
45 minutter Kr. 375.-
60 minutter Kr. 475.-
90 minutter Kr. 695.-

Fodmassage ca. 45 minutter kr. 375.-

Praktisk info: Medbring bonen til massøren. Medbring venligst 2 badehåndklæder til behandlingen. Leje af håndklæder kr. 10 pr. stk.

 

Gavekort til massage kan købes i Vejen Idrætscenters reception.