Rød pil venstre

Motion


 

Få din daglige motion

Hos SportsCenter Danmark har du mulighed for at træne det der passer dig og din krop – hvad enten den mangler at få rørt sig, eller du er en aktiv ildsjæl som ikke kan holde sig fra at komme ud og røre sig.

Vi sørger for at kvaliteten af træningen som vores holdinstruktører, holdledere og trænere leverer. Vi taler til dig som et menneske- ikke en maskine, og tager forbehold for hvis der er noget du er i tvivl om, eller har brug for at blive sat ind i tingene. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af hvilken form for motion du kan bruge, inklusiv personlig træning.

Bestemte behov

Vi har et bredt udvalg af hold indenfor mange idrætsgrene. Det kan være du er gravid og har brug for en mere skånsom form for træning og motion, så du ikke kommer til at overanstrenge dig. Det kan også være at du har brug for ro i sjælen med diverse former for yoga. Måske er der en bestemt del af din krop som du ikke får rørt så meget til dagligt, her tilbyder vi flere forskellige typer af hold, der muligvis foregår i et forløb eller en serie.

Vores højtuddannede personlige trænere hjælper dig med at få den optimale motion, og kan rådgive dig om hvad der kan være løsningen for at opnå en sundere livsstil. Motivation er her nøgleordet, og vi sørger for at du føler dig motiveret til at nå dit mål, hvad enten der er tale om vægttab, en større muskelmasse, genoptræning, eller et bedre helbred.
 

Børn og unge

Din familie skal føle sig lige så velkommen som dig. Derfor tilbyder vi også motion for den yngre generation, i form af juniortræning, cross gym junior, familiehold og bold og leg. Du kan også tage dine børn med til dine egne holdtimer, hvor der bliver taget forbehold for at der er tale om en mindreårig.

Har du brug for at få passet børnene mens du træner, tilbyder vi også børnepasning i form af opsyn med børnene. De kan opholde sig i børnepasningen hvor de kan lege, tegne, spille, læse, ja endda ligesåvel få motion ved boldspil.

Graviditet og svømning

Babysvømning
Velvære og nærvær for dig og din baby.

Efterfødselstræning
Genvind kroppen efter fødslen.

Yderligere information og tilmelding i receptionen eller via holdbooking

Yoga

Krop og sjæl
Yoga består af meditationsøvelser kan mindske stress, få ro i sindet og give dig overskud. Vejen Idrætscenter tilbyder mange forskellige typer af yoga; bl.a. Hot Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga mm.

Yderligere information og tilmelding via holdbooking

Svømning

Træning i vand
Svømning er en god og effektiv træningsform. Du får trænet mange muskelgrupper, samtidig med at du også træner din kondition. I de centre der er svømmehaller, kan du som hovedregel gå ned og kaste dig i de forfriskende bølger.

Yderligere information og tilmelding via holdbooking

Personlig træning

Professionel vejledning
Vejen Idrætscenter har højtuddannede personlige trænere, der hjælper med at nå målet og sikrer den optimale træning.

Ønskes en sundere livsstil, men mangler motivation, viden eller hvordan man kommer i gang og når målet, så kan en personlig træner være løsningen.

Få yderligere information om personlig træning

Indoor cycling

God kondition
Indoor Cycling er holdtræning på stationære specialcykler. Træningen er opbygget med opvarmning, pulstræning/watttræning, nedkøling og udstrækning.

Træningen foregår til musik under ledelse af en instruktør. Sveden driver når du er til Indoor Cycling og dette konkrete bevis på, at det har en reel trænings effekt, der har været med til at gøre Indoor Cycling til en af de mest populære aktiviteter.

Yderligere information og tilmelding via holdbooking

Les Mills

Populære BODY-hold
I Vejen Idrætscenter udbyder vi nogle af de mest populære hold fra Les Mills (BODY-holdene).

Les Mills er koncepttimer, hvilket betyder, at hver enkelt time er præ-koreograferet med fed musik, der passer til koreografien. Den samme serie kører i 3 mdr., hvorefter den udskiftes i forbindelse med en release, der som regel byder på lidt ekstra sjov.

Instruktørerne er veluddannede og kan hjælpe dig til at få den rette teknik, så du får mest ud af din træning og undgår skader.

Få yderligere information om Les Mills

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

VIC

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram