Firmaevent · Overnatning · Kurser og konferencer · Motion

Vejen Idrætscenter tilbyder virksomheder masser af muligheder – om det er træning for medarbejdere, erhvervsovernatning, kurser eller andet, hører vi gerne fra jer på tlf. 75360500. Vi er klar til at hjælpe jer.

Firmaevent

Firmaets dag er en aktiv, udfordrende og festlig begivenhed som altid resulterer i glæde og fællesskab hos medarbejderne, et fornyet sammenhold og en uforglemmelig oplevelse på tværs af afdelingerne. Vejen Idrætscenter har erfaringen og omgivelserne til jeres firmaarrangement.

En dag eller to-stay – oplevelser samlet på ét sted
Om der ønskes en enkelt dag eller et helt døgn med overnatning inkluderet, har vi også faciliteterne hertil. Dagen kan afsluttes med festmiddag i f.eks. Troldesalen evt. med musik, dans og overnatning.
Er eventen af en størrelse, hvor vi ikke har nok overnatningsplader, samarbejder vi med mange andre hoteller, og der kan arrangeres shuttlebus.

 

Kursus og konference

Vejen Idrætscenter og Sportshotel Vejen har rammerne til at opfylde jeres behov og ønsker. Nedenfor ses eksempler på forskellige mødekoncepter samt priser. Alle mødekoncepterne indeholder AV-udstyr og isvand i lokalet hele dagen.

Efter nærmere aftale kan der arrangeres adgang til svømmehal med spaafdeling, dampbad og spa, ligesom mange former for sport og motion kan lægges ind i jeres program – vi hjælper gerne med planlægningen heraf og med instruktører og teknisk hjælp på dagen/dagene.

LÆS MERE

Blev du fristet?

Har du brug for at afholde et dagsmøde, heldagsmøde, døgnmøde, eftermiddagsmøde og aftenmøde? Vi har forskellige mødelokaler, der kan indrettes, så de passer til deltagerantal og mødeprogram. Vi kan desuden tilbyde lækker mad, overnatning og mange indendørs- og udendørsfaciliteter.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen

Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9
6621 Gesten

Samarbejdspartnere