Babysvømning og efterfødselstræning

Babysvømning

Babysvømning

Babysvømning og efterfødselstræning hos SportsCenter Danmark er for spædbørn 0-1 år i selskab med en voksen, og byder på mange skønne og sjove stunder og en fantastisk udvikling for både barn og voksen. Vandets opdrift, og tryk, sammen med egne bevægelser stimulere barnets motoriske udvikling.

Vejen Idrætscenter tilbyder babysvømning følgende dage

  • Mandage
  • Onsdage
  • Lørdage

Praktisk information

Det foregår i vores undervisningsbassin, hvor vandet er ca. 36 grader varmt. En undervisningslektion varer 30 minutter. Lektionens længde er afstemt i henhold til en babys indlæringsniveau og dens evne til at holde varmen i vandet.

Tilmelding foregår via holdbooking eller på tlf. 75 36 05 00 eller mail booking@vejenic.dk.

For at holdet gennemføres, skal der være to tilmeldinger. Holdet aflyses automatisk én time før start, hvis der ikke er tilmeldinger nok. Til gengæld kan man også melde sig på holdet op til en time før holdstart.

Pris

Du har mulighed for at købe adgang en enkelt gang, med klippekort til holdtræning eller via medlemsskab.

Enkelt gang 1 barn + 1 voksen Kr. 60.-
Dep. for armbånd Kr. 40.-
Klippekort holdtræning 40 klip (1 klip pr. 15 min.) Kr. 599.-
‘All Inclusive’ medlemsskab KØB

Efterfødselstræning

Træningen vil helt grundlæggende handle om genoptræning af din Core/kernemuskulatur. Det vil sige bækkenbunden, mellemgulvet, den dybeste mavemuskel og de små stabiliserende muskler i ryggen, tilsammen også kaldet stabilitetstræning. Core muskulaturen er væsentlig ift. at opnå en stærk bækkenbund og god holdning i ryggen.

Når du har fået styr på aktivering af Core muskulaturen, samt korrekt vejrtrækning i forbindelse med udførelsen af øvelserne, øges sværhedsgraden løbende. Hertil vil vi blandt andet benytte vores egen kropsvægt, elastikker og vægte, så dels konditionen forbedres, men også styrken i hele kroppen. Desuden vil bevægelighed, balance og smidighed også være i fokus, gennem funktionelle øvelser. Er dit barn vågen under træningen, inddrages barnet i træningen.

Kom i tøj der er behageligt og som du kan bevæge dig i. Vi træner som udgangspunkt i bare fødder (sko ´kan også bruges) Medbring vand, tæppe og hvad du ellers har brug for til din baby.

Hvornår må du starte?
Du kan starte så snart du har lyst og føler dig klar til det. Dog vil vi anbefale at du venter 5 – 6 uger efter en ukompliceret fødsel. Har du fået kejsersnit skal du vente 8 uger (igen hvis det er et ukompliceret forløb).

Er det flere måneder siden du har født, kan du også sagtens være med. Hvis du er i tvivl om du er “klar” til dette hold, så spørg din læge eller kontakt os via en mail, så hjælper og guider vi dig på bedst mulig vis.

Husk at dette er et genoptræningshold, så der er som udgangspunkt ingen løb, hop eller lignende. Træningen forbereder dig til at vende tilbage til evt. løb, cykling eller anden træning.

Praktisk information

Tilmelding foregår i receptionen. Tilmeldingen er bindende og kan ikke annulleres.


Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram