Rød pil venstre

Motionscenter


 

Motion med muligheder

Hos Vejen Idrætscenter har vi et vores eget motionscenter som er spækket med muligheder for både at komme i bedre form, og blive mere fit. Her kan du frit bruge vores træningsredskaber, eller tilmelde dig holdtræning, alt efter hvad du har brug for. Og vi hjælper gerne hvis du har brug for vejledning.

Motionscenter er et vidt begreb der dækker mange områder, hos os kan vi også tilbyde lidt af hvert. Vores motionscenter indeholder en række lokaler, og en plan over hvornår de forskellige hold køres. Udover vores kørende hold, har vi vores stationære maskiner og fitness redskaber til fri anvendelse.

 

Brugervenligt og effektivt

Her har vi stationære maskiner til at træne alle musklerne i kroppen, og du kan følge med i din process ved at logge ind på maskinerne, med enten vores App My Wellness, eller gennem det armbånd du får udlevet ved receptionen. Med andre ord er vores motionscenter med med på det sidste nye inden for effektiv digitalisering som sørger for at give dig en brugervenlig oplevelse.

Vores motionscenter råder også over omklædningsrum som deles med vores svømmehal på den anden side. Dit tøj og træningstaske kan ligge trykt her, da vi også råder over opbevaringsskabe. Motionscentret er for alle aldre, ung eller gammel, så det er bare op til dig at løfte bagdelen og komme afsted. Er du mere til et træningsmiljø som er lidt mere nede på jorden, har du som et alternativ mulighed for at komme i vores Ny i Fitness center.
  

HOLDOVERSIGT

Fitness

Trænger du til at blive pumpet op, forbrænde fedt, eller generelt bare blive mere fit, så kan du hos Vejen Idrætscenter træne fitness i vores motionscenter. Her har vi et brugervenligt lokale med et bredt udvalg af håndvægte, så du kan blive fit for fight. Vores instruktører kan også sætte dig ind i hvordan du korrekt bruger de forskellige vægte, med diverse øvelser og teknikker.

Indoor Cycling

Syntes du at du er blevet lidt bred fra underlivet og ned, og at bukserne er blevet lidt strammere end de plejer at være? Så prøv at kom i topform med Indoor Cycling (indendørs cykling) hos Vejen Idrætscenter. Efter bare et par få gange på vores cykelhold kan vi garantere dig for at bukserne kommer til at passe igen. Når det kommer til stykket får du måske endda brug for et bælte til at holde dem oppe.

Holdroning

Har du brug for at styrke kroppen lidt over det hele, og forbrænde de overflødige kalorier? Så prøv holdroning hos Vejen Idrætscenter, hvor vi har en række stationære ro-stationer, hvor du på vores ro-hold får mulighed for at styrke de samme muskler, som hvis du sad i en rigtig robåd.

Kettlebell

Boost din forbrænding med kettlebell på vores kettlebell hold hos Vejen Idrætscenter. Træning med kettlebells er dynamisk træning, hvor du træner hele kroppen, og det er kun fantasien der sætter grænser for de dine træningsmuligheder og øvelser du kan udøve. Træningsformen giver dig mulighed for at træne både styrke, stabilisering og udholdenhed, som må betragtes som noget af det vigtigste.

CrossGym®

Har du brug for et varierende træningsprogram, som er sammensat af forskellige øvelser med en række varierende redskaber? Så kan du prøve CrossGym® hos Vejen Idrætscenter, hvor kodeordene på vores hold er høj intensitet og konstant varierende funktionel træning.

Easy Line

Easy Line hos Vejen idrætscenter er et træningssystem der består af en træningscirkel med 18 stationer – 9 maskiner og 9 stepbænke. Easy Line cirkeltræning er en træningsform, hvor både kredsløb og muskler stimuleres. Kroppen er i konstant bevægelse, hvilket holder pulsen oppe, og udførelsen i maskinerne giver en effektiv træning af musklerne i både over og underkrop. Stofskiftet bliver derfor stimuleret i maksimalt.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram