Motionscenter

Slyngetræning
 

Motion med muligheder

Hos SportsCenter Danmark har vi et vores eget motionscenter i Vejen Idrætscenter som er spækket med muligheder for både at komme i bedre form, og blive mere fit. Her kan du frit bruge vores træningsredskaber, eller tilmelde dig holdtræning, alt efter hvad du har brug for. Og vi hjælper gerne hvis du har brug for vejledning.

Motionscenter er et vidt begreb der dækker mange områder, hos os kan vi også tilbyde lidt af hvert. Vores motionscenter indeholder en række lokaler, og en plan over hvornår de forskellige hold køres. Udover vores kørende hold, har vi vores stationære maskiner og fitness redskaber til fri anvendelse.

 

Brugervenligt og effektivt

Her har vi stationære maskiner til at træne alle musklerne i kroppen, og du kan følge med i din process ved at logge ind på maskinerne, med enten vores App My Wellness, eller gennem det armbånd du får udlevet ved receptionen. Med andre ord er vores motionscenter med med på det sidste nye inden for effektiv digitalisering som sørger for at give dig en brugervenlig oplevelse.

Vores motionscenter råder også over omklædningsrum som deles med vores svømmehal på den anden side. Dit tøj og træningstaske kan ligge trykt her, da vi også råder over opbevaringsskabe. Motionscentret er for alle aldre, ung eller gammel, så det er bare op til dig at løfte bagdelen og komme afsted. Er du mere til et træningsmiljø som er lidt mere nede på jorden, har du som et alternativ mulighed for at komme i vores Ny i Fitness center.
  

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram