Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT in /var/www/vhosts/vejenic.dk/httpdocs/wp-content/themes/onlineplus-framework/core/functions.php on line 866
class="page-template-default page page-id-8362 page-child parent-pageid-7628 opera">

Indoor Cycling

Spinning
 

Kom i topform

Syntes du at du er blevet lidt bred fra underlivet og ned, og at bukserne er blevet lidt strammere end de plejer at være? Så prøv at kom i topform med Indoor Cycling (indendørs cykling) hos SportsCenter Danmark. Efter bare et par få gange på vores cykelhold kan vi garantere dig for at bukserne kommer til at passe igen. Når det kommer til stykket får du måske endda brug for et bælte til at holde dem oppe.

Dette er holdtræning på stationære specialcykler. Træningen er opbygget med opvarmning, pulstræning, nedkøling og udstrækning, og foregår til musik under ledelse af en instruktør. Sveden driver når du er til Indoor Cycling og dette konkrete bevis på, at det har en reel trænings effekt, der har været med til at gøre Indoor Cycling til en af de mest populære aktiviteter.
 

Styrk præsentationer

At cykle er rigtigt godt for dit kredsløb, da du får pulsen op i en længere periode, som er med til at øge din kondition og udholdenhed. På holdene kan du følge med i dine præsentationer i forhold til de andre på holdet, og der er mulighed for at vælge mellem forskellige hold med forskellige sværhedsgrader, alt efter om du er begynder eller garvet cyklist.

Vi har også vores familiehold hvor du er velkommen til at tage børnene med, når de er klar til det. Det kan være hårdt at komme i gang med Indoor Cycling, men vores instruktører tager hensyn hvis du har brug for en lille pause for at lade op igen. Hovedsagen er at du husker at medbringe vanddunken, du får brug for den!
  

HOLDOVERSIGT

 
 
Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram