Kettlebell

Kettlebell
 

Stabiliser kroppen

Boost din forbrænding på vores kettlebell hold hos SportsCenter Danmark. Træning med kettlebells er dynamisk træning, hvor du træner hele kroppen, og det er kun fantasien der sætter grænser for de dine træningsmuligheder og øvelser du kan udøve. Træningsformen giver dig mulighed for at træne både styrke, stabilisering og udholdenhed, som må betragtes som noget af det vigtigste.

På holdene får du komprimeret styrke- og rigtig god konditionstræning på én gang, Kuglen optimerer dit stofskifte i op til 24 timer efter endt træning og en fedtforbrænding du aldrig troede var mulig. Det er effektiv træning, der er med til at styrke hele kroppen – og især de store muskelgrupper.
 

Kettlebell…?

En kettlebell er et simpelt og effektivt træningsredskab som i løbet af de senere år er det blevet meget populært – både i træningscentre og til træningen derhjemme. Kettlebells er tunge kugler i eksempelvis jern, som du løfter eller svinger ved hjælp af håndtaget. Kettlebell stammer oprindeligt fra Rusland, men er i dag blevet udbredt til en stor del af verden.

På vores kettlebell hold instruerer instruktøren dig for de øvelser som skal udøves i løbet af programmet, og hjælper dig med at få styr på de rette teknikker. Så drømmer du om at styrke din smidighed og koordination, så kan du med fordel træne med kettlebells.
  

HOLDOVERSIGT

 
 
Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram