Ny i Fitness

Cirkeltræning

Fitness for alle

Har du en trang til at komme ud og røre dig i løbet af dagen, måske en tur ned i fitness centret, men hvor du har lidt svært ved af få dig selv slæbt derned? Så er Ny i Fitness måske noget for dig. Ny i Fitness er en del af SportsCenter Danmark som er for dig der har mere brug for at blive taget hensyn til, frem for at blive presset til det yderste (og over) grænsen.

Du finder Ny i Fitness på Jacob Gades Allé 2, 6600 Vejen.
Det er de tidligere Kontor Syd lokaler der nu huser både Body & Mind Center, Slim Belly og cirkeltræning.

Motionscenteret tilbyder medlemsskab fra kun 219.- pr. måned.

Bestil en gratis prøvetime på tlf. 7536 0500.

Ny i Fitness holder åbent alle ugens 7 dage kl. 05.00-23.00.

OBS! Har du allerede et ALL medlemskab til Vejen Idrætscenter kan du træne gratis i Ny i Fitness.

Her anvender vi TechnoGym maskiner. TechnoGym har på 34 år etableret sig som verdens førende fitnessproducent, og fremstiller i dag markedets bedste udstyr målt på innovation, holdbarhed, bevægelsesbaner (bio-mekanisk), sikkerhed, teknologi og design.

Ny i Fitness er en alternativ løsning som bygger på et koncept baseret på cirkeltræning. Her er stemningen mere nede på jorden end et traditionelt træningscenter, og har du behov for tryghedsfaktorer så kan du her finde ro. Formålet med Ny i Fitness er at få alle ind og træne, på trods af at du kan have en skavank eller to. Her er der blandt andet også mulighed for dyrke yoga og pilates.

Slim Belly

Seks maskiner udgør et træningskoncept som kaldes Slim Belly. Træningen består af lettere kondition 40 minutter 3 gange om ugen, på enten et løbebånd, en træningscykel eller crossfit-maskine.

Med Slim Belly får du et specielt mavebælte på, som fremmer blodcirkulationen og stofskiftet. Bæltet giver via en pumpe en vekslende trykmassage, og får sveden til at perle på din hud. Træningsformen er rigtig god, hvis man vil kickstarte et træningsforløb.

Cirkeltræning

I træningslokalet er her et Biocircuit system, som er metode at udøve cirkeltræning på, hvor du skifter fra en maskine til en anden. Indstilling af maskiner, intensitet og belastningsprofil sker helt automatisk, og det optimale antal gentagelser og pauser for dig angives, når du har logget ind med din profil.

Biocircuit systemet tilrettelægger også din træning, så du ikke kommer til at vente på ledige maskiner. Systemet motiverer dig løbende på storskærm og skaber overblik over dit træningspas. Hos Ny i Fitness tager det kun 28 minutter (4 x puls, 12 x styrke) at komme gennem et styrkeprogram, som tager udgangspunkt i din fysik.

Ny i Fitness er stablet på benene i samarbejde med TrygFonden.

 

 

Ny i Fitness
Jacob Gades Allé 2
6600 Vejen · Tlf. 7536 0500

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram