Slim Belly®


 

Bliv strammet op

Ønsker du at stramme din figur, tabe dig, tabe volumen? Leder du efter en mulighed for fedtreduktion, et vægttab og vil du have mindre mave? Så er Slim Belly® hos SportsCenter Danmark måske noget for dig.

Slim Belly® er et nyt koncept i Vejen Idrætscenter som stammer fra Tyskland hvor det har haft stor succes. Træningen består af lettere konditionstræning 3 gange ugentligt på special indrettede træningsmaskiner og mavebælte. Du får hurtigere en slank mave: Op til 8 centimeter mindre omkreds inden for 4 uger. 8 x mere fedtforbrænding og fastere væv på maven med Slim Belly®.

Ny i Fitness kan som det eneste motionscenter i området udbyde Slim Belly® konceptet. Alle er velkomne til at prøve – bestil din prøvetid på jcm@vejenic.dk – vi tilbyder mulighed for omklædning og bad. Det kræver ikke noget specielt træningstøj, kom i det tøj du føler er behageligt for dig til din træning.
 

Den magiske formel

Mavebæltet Slim Belly® fremmer blodcirkulation og metabolisme (stofskifte) under træning. Du vil elske den vekslende trykmassage og ikke kun mærke effekten bagefter, men også se den: Svedens perler på din hud. En god følelse!
 

Kør selvtesten

Træn intensivt (Løb en tur, kør en tur på cykel), så du kommer til at svede. Tjek derefter din mave. Hvis den er koldere i forhold til andre kropsdele, er dette et tegn på lav blodgennemstrømning af mavefedtet. Fedt kan kun nedbrydes, hvor vævet er godt forsynet med blod.

Alle kan deltage, men såfremt din livvidde er over 125 cm, skal du have lavet en plan for hvordan du kommer under det mål inden du kan starte.

 

GØR DIG FAST, STRAM OG SLANK MED AIRPRESSURE BODYFORMING.
UNIK KONCEPT MED PATENTERET TEKNOLOGI!

 

Positive resultater

Lyder 12 træningspas af 40 minutters varighed med relavtiv lav puls tiltalende? Udfyld felterne herunder, så inviterer vores instruktør Joye dig til en prøvetræning.
 

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram