Rød pil venstre

Træning med baby

Babysvømning
 

Babysvømning

Babysvømning hos SportsCenter Danmark er for spædbørn 0-2 år i selskab med en voksen. Det foregår i vores undervisningsbassin hvor vandet er ca 35 grader varmt.
Babysvømning byder på mange skønne og sjove stunder og en fantastisk udvikling for både barn og voksen.
Vandets opdrift, og tryk, sammen med egne bevægelser stimulere barnets motoriske udvikling.
 

Efterfødselstræning

Træning med baby vil helt grundlæggende handle om genoptræning af din Core/kernemuskulatur. Det vil sige bækkenbunden, mellemgulvet, den dybeste mavemuskel og de små stabiliserende muskler i ryggen, tilsammen også kaldet stabilitetstræning. Core muskulaturen er væsentlig ift. at opnå en stærk bækkenbund og god holdning i ryggen.

Når du har fået styr på aktivering af Core muskulaturen, samt korrekt vejrtrækning i forbindelse med udførelsen af øvelserne, øges sværhedsgraden løbende. Hertil vil vi blandt andet benytte vores egen kropsvægt, elastikker og vægte, så dels konditionen forbedres, men også styrken i hele kroppen. Desuden vil bevægelighed, balance og smidighed også være i fokus, gennem funktionelle øvelser. Er dit barn vågen under træningen, inddrages barnet i træningen.

Kom i tøj der er behageligt og som du kan bevæge dig i. Vi træner som udgangspunkt i bare fødder (sko kan også bruges) Medbring vand, tæppe og hvad du ellers har brug for til din baby.
 

Hvornår må du starte?

Du kan starte så snart du har lyst og føler dig klar til det. Dog vil vi anbefale at du venter 5 – 6 uger efter en ukompliceret fødsel. Har du fået kejsersnit skal du vente 8 uger (igen hvis det er et ukompliceret forløb). Er det flere måneder siden du har født, kan du også sagtens være med. Hvis du er i tvivl om du er klar til dette hold, så spørg din læge eller kontakt os via en mail, så hjælper og guider vi dig på bedst mulig vis.
Husk at dette er et genoptræningshold, så der er som udgangspunkt ingen løb, hop eller lignende. Træningen forbereder dig til at vende tilbage til evt. løb, cykling eller anden træning.

 
 
Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

VIC

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram