Yoga

Hot Yoga
 

Ro i sjælen

Yoga hos SportsCenter Danmark har mange fordele, og er for alle uanset alder, køn, størrelse og tidligere erfaringer med yoga. Det er derfor ikke nødvendigt at være specielt smidig eller stærk. Det har større betydning at du har lyst til at arbejde med dig selv og din krop. Yoga øger din kropsbevidsthed og giver dig en større styrke og smidighed. Her hos Vejen Idrætscenter tilbyder vi en lang række af stilarter.

Hver time afsluttes med meditation, der er en effektiv måde at koble af på, og kan være med til at øge koncentrationsevnen, fremmer årvågenhed, kreativitet og nedbringer stress. Det er ikke religiøst eller mystisk, men handler dybest set om at være til stede i det man gør lige nu og – ikke mindst – at være til stede med et overskud af energi og glæde.
 

Bliv slank og kom i form

På trods af at yoga hverken giver en høj puls eller stor kalorieforbrænding, kan det stadig have en slankende effekt, og man skal på ingen måde undervurdere yoga, når det kommer til at booste sit vægttab. Godt nok forbrænder du i de fleste tilfælde ikke mange kalorier på øvelserne, men den indirekte effekt er mindst lige så vigtig.

Ved yoga arbejder man med at skabe harmoni mellem krop og sind gennem fysiske stillinger, åndedrætsøvelser og afspænding. Du får både stræk, styrke og velvære i kroppen samt mental ro. Inden for yogafilosofien siges det, at de forskellige stillinger og åndedræts-øvelser forbinder kroppen, sindet og sjælen.
 

Styrk dit immunforsvar

Klassiske yogaøvelser dæmper betændelse i kroppen og giver dig et stærkt immunsystem – der er intet som yoga der kan få dig ned i gear. De dynamiske øvelser er et hit for immunforsvaret, fordi de har en anti-inflammatorisk effekt.

På kun 10 minutter kan du strække dig fri af stress, og få den samme følelse i kroppen, som når du har fået en god gang massage. Det er helt enkelt og koster ikke noget. Sæt dig ned, smid skoene og træk benene op under dig. Tag et tæppe, en dyb indånding og lav to yogaøvelser: ‘ploven’ og ‘den lille bro’. Disse skal du lave i aften, inden du lægger dig til at sove.
  

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram