Hatha Yoga

 

Lær din krop at kende med Hatha yoga

SportsCenter Danmark tilbyder Hatha Yoga som er for dig der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. Er du ude efter en rolig yogatime med pauser mellem stillingerne, er det et godt valg. Der er tid til og fokus på, at du udfører hver enkelt Hatha Yoga-stilling korrekt og på dit niveau, så du kommer dybere ind i stillingerne.

De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo, hvor der startes med blid yoga og afspænding, så du har mulighed for at finde dig tilrette. Herefter fortsætter timen med stående stillinger, hvor kroppens store muskelgrupper bruges, og giver varme til kroppen og stimulerer kredsløbet. Kropsvarmen bruges til at gå dybere ind i de forskellige stræk og yogastillinger.

Én øvelse ad gangen

Hatha Yoga er en grundlæggende betegnelse for den fysiske del af yoga – det vil sige yogastillingerne. Hatha Yoga er altså en bred betegnelse, og derfor kan de enkelte yogatimer variere meget. Fælles for sessionerne er der at er fokus på at lave én øvelse ad gangen i modsætning til yogaformer, hvor stillinger forløber i et flow.

Med Hatha Yoga bringer vi nærvær til krop og sind gennem klassiske yogastillinger. Sammen finder vi de rette variationer af stillingerne, så de passer til netop dig. Alle kan være med! Der vil være tid til at undersøge, udforske og udvikle de enkelte yogastillinger, som løsner muskelspændinger og giver dig en mental tilstedeværelse i nuet.

HOLDOVERSIGT

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram