Rød pil venstre

Instruktører

Simon Krohn

Vejrtrækningen under lup

Lige meget om du er til sveddryppende vinyasa, blid hatha, mediterer eller arbejder med prana igennem traditionel hathayoga, kommer du ikke uden om vejrtrækningen. Der er imidlertid mange måder at arbejde med vejrtrækningen, og det kan hurtigt blive forvirrende. Simon lovet at give os et overblik, og vi skal både forstå teknikkernes fysiologiske og psykologiske effekt samt afprøve en bred vifte af teknikker i praksis. Det bliver spændende og anvendeligt, og alle kan være med.

Om Simon
Simon er yogalærer og cand.mag. i filosofi med speciale i indisk filosofi. Han er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist i yoga og meditation i mere end 15 år og er en af Skandinaviens mest efterspurgte yogalærere.
Facebook ikon

Jacob Aremark

Kroppens indre landskaber

Kroppen kan holde balancen, når vi cykler; men den kan også fornemme og reagere på stemningen i en samtale & mærke det intuitivt rigtige eller forkerte i en beslutning.

De fleste mennesker som beskæftiger sig med yoga har en indre fornemmelse af, at det forholder sig sådan. Og rigtig mange mennesker dyrker ikke bare yoga for den fysiske sundheds skyld, men også fordi de oplever at komme i kontakt med dybere lag af sig selv igennem yogaens bevægelser & øvelser.

Men vi kan blive endnu bedre; vi kan blive bedre til at mærk og også sætte ord på hvad det er kroppen kan – både over for os selv og overfor vores yogaelever.

På workshoppen her vil du blive inviteret til at reflektere med på mere filosofiske overvejelser om, hvad kroppen overhovedet er for en størrelse, og hvilken rolle vores forhold til den spiller for vores almindelige liv og velbefindende. Og du vil blive præsenteret for teknikker og øvelser, som måske sætter det, du allerede ved og mærker i et nyt perspektiv.

Om Jacob
Jacob er forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber”. Han er cand. mag, i filosofi fra Aarhus Universitet med speciale i kropsbevidsthed, og yogalærer med over tusind timers egenuddannelse og flere tusinde klasser bag sig.
Desuden har han sort bælte (3. dan) i Aikido og en ManuVision kropsterapeut- & træneruddannelse.
Jacob laver yogalærer uddannelse, kurser & workshops med fokus på kroppens ressourcer og potentiale, og han arbejder med klienter i individuelle udviklingsforløb.

Se mere på Aremark.dk
Facebook ikon

Kristine Marie Rost

Yinpower

Flere af jer kender Danmarks Yin yoga Specialist, pioneren Kristine Marie Rost som en hård kvinde der kan få os op på tæerne og bryde ud i latter. Derfor har vi naturligvis på manges opfordring inviteret Kristine med til YogaCamp 2019.

Om Kristine
Kristine har undervist i den rene Yin yoga stil Yinpower siden 2012, hvor hun startede med at undervise på en hospitalsklinik i Filippinernes hovedstad Manila. Med fokus på at bruge Yinpower som terapeutisk værktøj til folk med bl.a. stress, parkinson, scoliose, efterveer fra hjernerystelser og piskesmældsskader har hun i dag som en af de eneste i landet en kæmpe værktøjskasse der ikke bare byder på stillinger til at skabe plads i kroppen, men også værktøjer baseret på over 4500 timers undervisning, tæt samarbejde med læger uddannet i begge verdener og hendes store interesse i hvordan vi kan leve et liv uden smerter. For som Kristine sagde helt tilbage i 2012 på en Yoga Terapi uddannelse ”Ingen fortjener at have ondt”! Og ud fra den tese guider Kristine 100vis af danskere både undervisere, bankfolk, sportsudøvere, projektledere og tandlæger ud og id af stillinger alle kan være i.
Kristine garanterer du kommer til at mærke du er i live med et smil på læben.
Facebook ikon

Michael Bjerrum

Håndstand og armbalance

På denne workshop vil der være fokus på armbalancer og omvendte stillinger, såsom håndstand, pincha mayurasana, koundinyasana osv. Vi vil arbejde med de teknikker, der gør, at disse stillinger bliver nemmere, sjovere og mere sikre. Det bliver et hårdt og samtidig sjovt event. Jeg lover, at hvis du dukker op og gør dit allerbedste, vil du blive overrasket over, hvad du er i stand til.
Workshoppen henvender sig til dig, som kan lide at vende kroppen på hovedet, dig der kan lide at lege, arbejde hårdt og udfordre dig sig.

 
Vinyasa

Denne workshop er til dig, der elsker sveddryppende vinyasa-timer. Vi skal arbejde dybt, præcist og detaljeret med de stillinger og overgange, som bruges til almindelige vinyasa-klasser. Der vil være fokus på at arbejde med dit åndedræt og skabe en forbindelse til dit sind. Så dine vinyasa bevægelser bliver så meditative som muligt.

Om Michael
Michael Bjerrum er én af Danmarks mest eftertragtede og erfarne yogaundervisere, når det handler om at nørde yogateknik. Han har et væld af yogauddannelser bag sig, som har givet ham en grundig viden om kroppens anatomi og bevægelsesmønster.

Michael arbejder til dagligt som yogaunderviser i udvalgte yogacentre i København. Desuden afholder han teachers training og arrangerer retreats og workshops i ind- og udland. Han har en særlig evne til at gøre den tekniske viden mere enkel og forståelig, ligesom han har stor erfaring i at genopbygge kroppen efter skader.

Udover at have en stærk yogapraksis, dyrker Michael trail løb 2-3 gange om ugen. Kombinationen af yoga og løb er perfekt for kroppen og giver en god balance mellem cardio træning, styrke, smidighed og ro.
Facebook ikon

Nadia Lunn

Flydende blid yin yoga

På denne yin yoga klasse kan du flyde med på en stille bølge.
Inden yin stillingerne flyder vi ind og ud af stille bevægelser, og mens vi finder os til rette i stillingerne flyder vi videre. Når du er blevet helt stille, vil du opdage, at du besidder et indre flow, der aldrig stopper.

I løbet af klassen arbejder vi os gennem kroppen i forskellige stillinger og stræk, og når du går derfra har du måske vække et stille energi, som kan følge dig resten af dagen.

Denne klasse er åben for alle voksne, der har lyst til at gå på en indre opdagelse. Det er en blid yin klasse, hvor vi ikke går efter de allerstørste stræk. Du behøver ikke at have lavet yin yoga før. Hvis du har skader, kan det være at du får brug for at lave andre variationer eller springe dele over – jeg hjælper dig gerne, i det omfang det er muligt for mig, men du er også velkommen til at udforske på egen hånd.

Yin yang yoga

På denne klasse skal du møde dig selv, både når du flyder fra stilling til stilling gennem klassiske sol-hilsner og stående stillinger og når du stille overgiver dig til jorden og tyngdekraften i yin-stillingerne. Det er yang og yin, der møder hinanden og smelter sammen i en fin balance. Vi er alle både yin og yang, men nogle gang får den ene mere overtag end den anden. På denne klasse får begge elementer opmærksomhed.

Om Nadia
Når Nadia underviser i yoga, så det er uhøjtideligt og til at forstå. Det handler ikke om at kunne slå knude på sig selv, men om at finde en vej ind i stillingerne, som kroppen kan være med på. Yoga skal mere være en støtte til kroppen end noget man skal kæmpe sig igennem.
Hun har arbejdet med yin yoga siden 2012 og er uddannet af yogalærere i både ind og udland. Tilgangen til yin yoga er blid og rummende.
Nadia lever som fuldtids yogalærer og er medejer af yogastudiet Yoga Collective i Aarhus. Her har hun været med til at skabe en oase i byen, hvor man kommer for at tage sig tid til selv, til at mærke og bevæge sin krop.
Facebook ikon

Mia Mourier

YOGA & MINDFULNESS I HVERDAGEN – MINDFUL YOGA

En workshop om hvordan yoga & mindfulness kan være en støtte og hjælp i en travl hverdag med to do lister og arbejde, familie og træning. En praktisk workshop med fokus på dig. – Opmærksomheds øvelser for at skabe en øget opmærksomhed til din krop og sit sind. At lægge mærke til hvornår du handler ud fra vaner mere end dig selv. – Yoga øvelser der kan skabe ro i en stresset krop, øge bevægeligheden og inviterer til afspændthed i kroppen. – Mindfulness og korte meditationsøvelser der kan stilne et travlt sind.

 
YOGA FOR EN TRANSFORMERENDE OVERGANGSALDER

Hvis overgangsalderen lyder som hedeture, ustyrlige følelser og tåget hjerne, så kom til denne workshop hvor Mia Mourier fortæller om yogaens syn på overgangsalderen; en naturlig overgang og som kan foregå uden det store drama. En workshop vil du få en større forståelse for hvad klimakteriet og hvordan du afh af din kropstype kan håndtere ev gener og symptom. Workshoppen byder på en kort introduktion til yoga og kvindens overgang til klimakteriet samt udvalgte yogastilinger, meditation, åndedrætsøvelser, chanting. Let tilgængelige teknikker som du kan tage dig med hjem.

Om Mia
Mia Mourier har over 1300 uddannelsestimer fra flere yoga uddannelser. I 2018 blev hun færdig med en to-årig overbygning i Yoga Therapy og har i år valgt at færdiggøre sin certificering hos International Association of Yoga Therapists (IAYT) i USA. Mia har speciale indenfor stress og kvindehelse inkl hormonubalancer og klimakterie.
Facebook ikon

Arenze Fischer

Godnat – blid yoga og yoganidra

Når livet og verden går hurtigt, er det mest radikale du kan gøre, at sætte farten ned. På denne workshop gør vi klar til at gå i seng med en blid blanding af Hatha, Yin og Restorativ Yoga, efterfulgt af dybdeafspændingen Yoga Nidra. Og ja, du er velkommen til at have pyjamas på til yoga i aften!

 
Embodied Myth: Durgās Mod

Arenze fortæller myten om kick-ass gudinden Durgā og hendes kamp mod dæmonen Mahisha. Historien ligger som en rød tråd gennem hele workshoppen, hvor vi arbejder med temaer fra historien igennem et styrkende flow, mantra og mudras (hånd-yoga). Tilsidst afspændingen Yoga Nidra, som samler trådene.
“Embodied Myth” er en serie workshops, Arenze har skabt for at samle sine interesser for yoga, antropologi og historiefortælling.

Om Arenze
Arenze er cand.scient. i antropologi, historiefortæller og yogalærer med baggrund i traditionel hatha yoga. Hun har taget specialuddannelser i gravidyoga, efterfødselsyoga, yoga for mor&baby, børneyoga og restorativ yoga. Til daglig underviser Arenze i og omkring København.
Hun har undervist i yoga siden 2002 og er på YogaCamp for anden gang.
Facebook ikon

Louise Virginia Hansen

Yoga & PsykoAromaterapi

Vi dyrker yoga af mange forskellige årsager: mere fleksibilitet, mere fokus, bedre balance, mindre stress, osv. Uanset vores grund, handler yoga for mange af os skabe et rum for noget. Vaner og (usynlige) overbevisninger kan være med til at forstyrre vores praksis. Med psykoaromaterapi kan vi komme dybere i vores praksis, da æteriske olier passerer gennem vores neurale olfaktoriske veje, som stimulerer hjernen og hjælper med regenerer celleaktivitet til at promovere emotionelt velvære.

 
AromaYoga

Styrk dit velvære og find ro med aromatherapi og hatha yoga. Louise bruger viden om hvordan bestemte dufte balancerer og beroliger hjernen, sådan de terapeutiske, æteriske olier kan støtte din krop i at finde ro efter længere tids stress eller en presset hverdag. Yogastillingerne bruger vi til at få mærket kroppen. Mærke at bevægelse er trygt og kan skabe frihed i krop og sind. Sådan du oplevelser tryghed og ro igen. Timen sluttes af med en dybdegående afspænding med tibetanske klangskåle.

Om Louise
Louise er cand.scient.pol, integrative coach (skyggecoach), yogalærer – og lidt af en nørd, når det kommer til, hvordan vi kan ændre vores vaner og adfærd, så vi kan leve vores fulde potentiale. Efter at have været nede med stress i sit første job efter universitet, så Louise, at hendes ”pæn pige” image ikke helt hjalp hende længere og havde brug for en upgrade. I dag deler Louise ud af sin erfaring med rejsen fra altid at være observatøren, gøre hvad der forventes og altid bare tage, hvad der blev hende givet til i dag aktivt at med-skabe sit liv.
Facebook ikon

Birthe Sturm Andersen

Mindful bevægelse i vand (60 min)

Giv dig selv tid og ro til at mærke og lytte til kroppen – i bevægelse og stilhed – med krop og sind.
Der trænes mobilitet, stabilitet, smidighed samt balance med blide og bløde bevægelser.

Øvelserne er inspireret af Yoga og Pilates med stor fokus på vejrtrækning samt kropsfornemmelse.
Slutter med afslapning/meditation til lyde samt vibrationer fra klang-/synge- skåle.

Om mig
58 år og har undervist indenfor fitness siden 1982
Underviser 23 timer ugentlig hos DGI-huset Herning i Spinning/styrke, TRX, 6D, Jumping, Seniorgym, Senioraqua, Varmvandsaqua samt Mindfull Bevægelse på land og i vand.
Har de seneste år fået endnu større interesse for mindfulness samt meditation og afvikler 6 timers Stilledag en gang i kvartalet.
Klang-/syngeskåle samt gong er blevet mere og mere integreret i min undervisning, og jeg forsøger konstant at tilegne mig ny viden og færdigheder.
Facebook ikon

Eva Wessel

Somatics

Lær at bevæge dig gennem livet smertefrit med ynde og glæde med Somatics. I denne klasse bliver du guidet igennem blide, nemme og sikre somatiske bevægelser, som vil lære dig at frigøre og afspænde muskler, som er årsag til rygsmerter, skulder-og nakkesmerter, iskias smerter, smerter i hofterne. Somatics er et græsk navn og betyder kroppen i sin helhed. Somatics betyder også, hvordan du oplever din krop indefra eller hvordan det føles at være i din krop. I løbet af vores liv kan musklerne blive så spændte af stressende situationer, som skader, ulykker, ensformige bevægelser, operationer og stress, så uanset hvad man gør, bliver de spændte. Hjernen kontrollerer vores muskler, på samme måde som hjernen lærer os til at cykle, at tegne, at spille klaver osv., kan hjernen også fastholde os i en stresstilstand. Med somatiske bevægelser lærer du dine muskler, hvordan de kan afspændes, når de har gjort deres arbejde. For mange er Somatics kærlighed fra første øjeblik.
Denne klasser er egnet for alle uanset erfaringer med andre bevægelsesformer.

Om Eva
Eva Wessel er uddannet yogalærer, Restorative yoga lærer og Somatics Movement Coach. Dagligt Eva underviser yoga i Herning i en smuk og stemningsfyldt Dome samt tager eleverne med på yogarejser og retreats, hvor der er tid til fordybelse og transformation.

Eva inspireres af naturen, som er helende og har sin egen rytme og langsomme tempo. Processer i naturen kan ikke forceres, naturen har ingen deadlines, her kan man bare være. Evas undervisningsform bærer præg af ro og fordybelse og yogaklasser er tit inspireret af ayurveda.

Læs mere på wesselyoga.dk
Facebook ikon

Lene Borresen

Yoga Dans – Lad din yoga Danse

På denne første Danse Yoga workshop vil jeg invitere dig til, at Lad din yoga danse. Jeg vil invitere dig til at bevæge dig igennem Prana, Asanas, Chakras, Emotioner og den frie sjæl – helt som det sanses og udtrykkes for DIG. Vi vil bevæge os til musik på yoga måtten og uden for yoga måtten, samt dele dansen og vores rum med de andre på gulvet undervejs. Alle er dansere – ikke nødvendigvis professionelle dansere , men dansere og derfor kræver det ingen forudsætning at være med.

“lade din yoga danse- sprede glæde og bevidsthed ud i verden til kroppen, hjernen og sjælen”

 
TraumeCenter Traume Sensitiv yoga (TCTSY)

Denne workshop vil give dig et indblik i hvad der skaber en TCTSY praksis. TCTSY – TraumeCenter Traume Sensitiv Yoga er en evidens baseret metode som supplement til behandlingsforløb. Traume-Sensitiv yoga (TCTSY) er en supplerende behandlingsform mod komplekse traumer og PTSD.  Behandlingsformen er baseret på aspekter af trauma teori, neurovidenskab og tilknytnings teori.
Traume Sensitiv Yoga handler om at bringe kroppen ind i behandlingen af komplekse traumer & PTSD som et supplement til den eksisterende kognitive samtale.

Om mig
Jeg har arbejdet 10 år indenfor dag og døgn behandling af børn, unge og familier. Min sidste ansættelse var i forskningsprojektet “Ud af voldens skygge” fra 2009 – 2012. Jeg har flere uddannelser og kurser bag mig i bla. Idræts pædagog, Miljøterapi, Systememisk terapi, Narrativ terapi, coaching, børnegruppeleder og er terapeut studerende.

Læs mere på zensitivyoga.dk
Facebook ikon

Sandra Nygaard

Restorativ Yoga

Tendensen er at mange af os har et overstimuleret nervesystem, som meget af tiden er i alarmberedskab. Dette kan bl.a. skyldes stress og manglende restitution. Begge dele slider på helbreddet og kan på sigt give fysiske og mentale ubalancer.

I restorativ yoga støttes kroppen, led og muskler ind i stillingerne med yoga props – dvs. bælte, pøller, tæpper, puder og blokke – en kærlig invitation til at åbne op, slippe og afspænde.

Du guides ind i nærende og bløde restorative stillinger som holdes over tid, typisk 5-20 min. Ro, mørke, varme samt rolige dybe åndedrag fremmer det parasympatiske nervesystem og understøtter de naturlige processer, der bygger os op og varetager vores restitution.

På denne restorativ yoga klasse undersøger vi dermed kroppens egen evne og potentiale til at balancere sig selv. Sindet og tankerne falder til ro og nervesystemet balanceres. Med egen omsorg i fokus, kan du glæde dig til en yogaklasse hvor du ikke skal ”gøre noget” – men bare være og nære DIG!

Om Sandra
Sandra Nygaard, 36 år, mor til en børneflok og yogalærer. Sandra er indehaver af Yogahjerter Yogastudio i Holstebro og Exam. Yogalærer ved Dansk Yogas 2-årige Yogalæreruddannelse, Århus 2011-2013 (850TT). Kærligheden til børn, yoga og at videreformidle denne egen omsorg førte hende til flere efteruddannelser bl.a. Certificeret Familie og Børneyogalærer ved Lille Yogahus, KBH, Yin Yoga Teacher Training v/Joe Barnett, Restorativ Yoga efteruddannelse, Trin 1 + 2 v/Sussie Jensen.

Sandras undervisning er omsorgsfuld, autentisk, nærværende og tryg. Hun underviser ud fra den erfaring og overbevisning, at yoga kan være en solid støtte igennem livets faser. Hvis vi møder og nærer os selv, kan vi også være mere for andre og mødet med omverden er fra et mere balanceret fundament.
Facebook ikon

Ilse Kjær Gaardahl

IyengarYoga

Kom og mærk hvordan du kan få endnu mere ud af din Yoga. At Yoga ikke kun er Asanas (de fysiske øvelser) kom og mærk kontakten ind i dig selv. Alle kan deltage. Vi starter med en åndedrætsøvelse. Herefter en serie af forskellige asanas – Og slutter af med en Savasana (dybdeafspænding) – med tibetanske syngeskåle.

I Iyengaryoga lærer du at strække med aktive muskler. Der undervises i de lige linjer – der giver bevidsthed helt ind på celleplanet. De aktive stræk gør, at du kan slippe dybtliggende stress i muskler og nervesystem. I Iyengaryoga benytter vi ofte hjælpemidler som klodser, bælter o.a. både for at forstå hvad vi skal, og for at afhjælpe stivhed og fysiske problematikker.

Iyengaryoga er grundlagt af B.K.S. Iyengar – 1918 – 2014. Han udgav sin første bog i 1966 ”Light on Yoga”. Jeg var på IyengarYoga instituttet i Pune, Indien – senest i 2017.

Om Mig
Certificeret i Iyengaryoga® 1996. Gruppe-og individuel psykoterapeut.
Jeg har undervist i yoga i over 20 år. Og udgav bogen YOGAMANUAL i december 2011. I City-Yoga ved Skanderborg har jeg hold hver dag samt YogaSaloner 6-8 gange om året, Sommerkurser i Tversted – Yoga-Ayurveda ferier i Goa, Indien, hvert år i januar og februar. I samarbejde med den Ayurvediske læge Dr. Rohit Borkar der også er i City-Yoga hvert år i juni. Se mere på www.city-yoga.dk som har eksisteret siden 2002 – city-yoga ligger i Skanderborg Se også www.goforgoa.dk Yogarejser til Goa – siden 2011. Iyengaryoga gratis i 14 dage på www.yogavivo.dk/city-yoga.
Facebook ikon

Ulla Sørensen

Restorativ Yoga til alle sanser

Her er mulighed for at lade tiden stå stille og blot gengive sig til Blide støttede Yogastillinger 3-10 min ad gangen i hver stilling, der nærer dit nervesystem og giver blide udstrækninger til muskler, led og bindevæv – lyde fra Gong og Klangskåle der hjælper sindet til at give slip samt løsner op for det flydende element i dig såsom blodkredsløb, lymfesystem og bindevæv. Duftende Æteriske Olier, der bl.a. dæmper din kamp/flugt mekanisme i hjernen som hjælp til at give helt slip. Timen indledes med gong og afsluttes med klangskålene.

“There is nothing like the adventure of just being”
kilde: Judith Hanson Lasater

Om Ulla
Ulla har efterhånden tusind timers yogauddannelse fra forskellige steder, herunder en 2-årig yogalærer uddannelse fra Dansk Yoga, men har dyrket yoga det meste af livet og er under konstant efteruddannelse, især indenfor restorativ yoga samt yin yoga. I de sidste par år er feltet også blevet udvidet med gong og klangskåle samt æteriske olier, der specielt understøtter den restorative yoga rigtig godt. Ulla er desuden zoneterapeut og massør med egen klinik og yogasted i Livets Hus på Djursland.
Facebook ikon

Alisa Sailegtim

Mandala workshop

Yogaen åbner op for kreativitet, her kan man fra det hvide stykke papir udforske de kreative sider og skabe sin egen mandala. Vi vil snakke om farver former og farvevalg sidst i workshoppen – og hvis man har lyst, til at fortolke og få fortolket ens mandala set fra andres synsvinkel.

 
Silent walk

I livet skal vi ofte tage stilling til livet og det dagen har at byde på, lige fra vi åbner øjnene og indtil vi går i seng.
På silent walk vil du blive guidet i ikke at tage stilling til den verden omkring dig, men blot at være og være med det der sker i dig.

 
Aften yin

Klassen vil være med fokus på at gøre dig klar til natten, der vil være god tid i stillingerne, ligesom der vil være god tid til at mærke efterklangen af stillingerne. Du vil få vist hver en stilling, men det vigtigste er at du efterfølgende finder dig helt til rette, så den stilling jeg viser blot er en retning for dig og din krop. Jeg vil være der for dig gennem hele timen, hvis du skulle få brug for mig.
At finde yin-land er helt fantastisk og jeg vil gøre alt for at du finder dit yin-land.

Om mig
Jeg hedder Alisa (Yogalisa) og er 29 år.
Min yogapraksis startede i 2013, og på min rejse som yoga-guide i august 2016 i Himalaya bjergene i Indien, blev jeg uddannet i hatha-yoga (200 timer).
Siden hen har jeg taget min yin-uddannelse hos Sattva Yoga i 2019 (100 timer).
Min rejse fortsætter juli/ august 2019, hvor jeg tager på Strala yogauddannelsen i Berlin (300 timer).
Jeg glæder mig til at dele disse fantastiske klasser med dig.
Facebook ikon

Charlotte Rønnau

Mindful Running og Yoga

Denne yoga klasse er inspireret af Sakyong Mipham’s bog ’Running with the Mind of Meditation’ og Charlotte Rønnau’s erfaring med at kombinere Yoga, Mindfulness og løb.

Vi undersøger, hvordan vi kan tage de erfaringer vi gør os på yogamåtten med ud på løbe stierne i Danmark. Klassen rummer også forslag til, hvordan yoga med fordel kan bruges før og efter en løbetur samt i skadesforbyggende sammenhæng.

”Run as you were kissing the earth with you feet” – Thich Nhat Hahn

Om Charlotte
Charlotte Rønnau bor til daglig i Aspen, Colorado hvorfra hun underviser i up- og downhill skiløb, Yoga for Atleter og leder Mindful Running Retreats over hele verden.

Charlotte’s yoga undervisning tager udgangspunkt i hendes 2-årige yoga uddannelse fra Dansk Yoga, en certificering i Yoga for Athletes fra North Carolina, USA og hendes anatomiske og biomekaniske baggrund fra idræts studiet i København.

Læs mere på charlotteronnau.com
Facebook ikon

Mie Lundgren Eriksen

Aqua Yoga

Aqua Yoga egner sig til alle, der har brug for, at give sig selv ekstra opmærksomhed. Timen starter med at vende blikket indad og finde fokus. Efter en kort opvarmning for nakke og skulder, samt bøj, stræk og rotationer, bevæger vi os ud i mindre balance og flow serier. Der er fokus på vejrtrækning, styrke, smidighed og balance. Timen afsluttes med en afspænding.

I det varme vand opnår du ro og velvære gennem smidighed, balance og styrke. Kombinationen af vand og yoga vil give dig en følelse af frihed og let bevægelighed, samt blødgøre spændte og belastede områder. Mange yoga-øvelser kan med fordel udføres i vand og yogaens positive effekt på krop og sind, er en god kombination med vand for en hensigtsmæssig- og samtidig udfordrende træning.

Om mig
Jeg underviser på 3. år i DGI Huset Herning. Min baggrund er en Yoga grunduddannelse på 60 timer, kurser i Aqua Yoga og mange års erfaring med undervisning i blandt andet vand. Jeg har stor interesse for “Strala Yoga” (Tara Stiles, New York) og “YOGA M SPACE” (Magnus Ringberg, Sverige), og min undervisning indeholder inspiration fra begge verdener.

Læs mere på inspiredbylundgren.dk
Facebook ikon

Maja Holm

BALANCED HATHA

Klassen tager udgangspunkt i klassisk hatha yoga. Vi arbejder med styrke- og balanceprægede sekvenser og tager os tid til at fordybe os i udvalgte øvelser. Samtidig er der stort fokus på åndedrættet og den direkte forbindelse vi har herigennem til vores nervesystem.
Kom og vær med, der er plads til alle uanset erfaring.

Om Maja
Maja er uddannet yogalærer i Kerala i Indien. Til daglig studerer hun fysioterapi i Århus og underviser i hatha yoga i motionscentre, foreninger og virksomheder.

Maja er kendt for sin jordnære personlighed og rolige stemmeføring. Hun bruger sin viden om kroppens anatomi og fysiologi aktivt i sin undervisning og bestræber sig altid på, at møde mennesker på deres aktuelle niveau.

Lene Fogt

Qi Gong

Qi (udtales tjii) er energi/livskraft og Gong betyder metode.

Qi Gong er kinesiske helse øvelser med rødder i den traditionelle kinesiske medicin. Øvelserne er langsomme, meditative og styrker immunsystemet og balancer krop og sind og giver fysisk og psykisk overskud.

I min undervisning laver vi øvelserne sammen. Øvelserne er enkle og vi gentager igen og igen. Jo flere gange vi laver øvelsen, jo mere kan vi huske og vi kommer i en meditativ tilstand.

Øvelserne udføres enten stående eller siddende. Dvs. at Qi Gong er for alle.

Qi Gong er ro – bevægelse – ro.

Om mig
Jeg hedder Lene og underviser i Qi Gong i Vejen Idrætscenter / SportsCenter Danmark.

Christina Schnohr

Mindful Running

Mindful Running er en løbetur som vil ændre din tekniske løbestil og gøre dig i stand til at “løbe mindfuldt”, dvs. med fokus på kroppens eget flow i løb. Du må forvente at blive i stand til at spæne hurtigere end du har gjort i mange år, for det er hvad mindful running gør ved én. Alle kan deltage uanset niveau.

Om Christina
Christina har løbet siden hun var 5 år gammel, og dyrket konkurrenceatletik siden hun var 12 år. Efter elite-karrieren blev lagt på hylden har hun gennemført 7 maratonløb og 7 ultramarathon-løb op til 100 km. Det var ikke gået uden teknikkerne du lærer ved mindful running.
Facebook ikon

Adrianna Carballo Schulz

HoopYogini

IMPROVE posture. BUILD confidence, CALM your mind and PLAY.
Experience a full body workout that incorporates dynamic, calorie burning movement with traditional yoga stretches, restorative and detoxifying breath practices, inspirational language and meditation prompts that relax your mind and brings you into the present moment.

HoopYogini is a holistic fitness practice that integrates hula hooping with hatha yoga and mindfulness meditation.
No experience required. Adult hula hoops provided.

About Adriana
Adriana Carballo Schulz is a HoopYogini certified instructor, wellness advocate, life coach and a mother of two kids.
In her classes she blends her passion for living a life with joy, empowering families, holistic wellness and movement into a unique and powerful offering to help participants activate play and possibility in their lives.

Eva Rasmussen

Shakti Naam Yoga

Shakti Naam Yoga bruger vi foryngende åndedræts- teknikker som åbner meridianerne (energi- kanalerne) og fjerner blokeringer i kroppen. Shakti Naam Yoga er en unik blanding af åndedræt, dynamiske øvelser, stretching, acupressur, meditation og mantra/lyd, der tilsammen aktiverer og styrker kroppens selv-healings evne. Klasserne er med variation og du bliver fyldt med inspiration til sundhed, energi og masser af grin… Velkommen.

Om mig
Min store passion er at dele Shakti Naam yogaens enkle men kraftfulde redskaber. At gøre dem let tilgængelige så de med glæde kan bruges i hverdagen, uden at behøve yogamåtte. Både I hjemmet, på jobbet, med familien, i alle situationer. Shakti Naam er for mig den perfekte praksis for vores stressende, hurtigt omskiftelige, verden. En hjælp til at komme hjem i os selv, i vores kerne og derfra tage beslutninger der tager os i ønsket retning.

“Let the beauty of what you love be what you do.” – Rumi
Facebook ikon

Anny Uldall Eriksen

MediYoga

”MediYoga (medicinsk yoga) er skånsom/hensyntagende yoga, og består af åndedrætsøvelser, der er den røde tråd i MediYoga og musik, mantraer og meditationer Stille og roligt vil du opleve, hvordan du giver slip på spændinger i krop og sind. MediYoga er meget virkningsfuldt og frigiver energi til hele kroppen, og den svensk komponerede musik er noget ganske særligt.

MediYoga er udviklet i Sverige til brug i det svenske sundhedssystem, og bruges overalt i Sverige men er nyt i Danmark.

ALLE kan være med, da man enten sidder på en stol eller på gulvet og laver de enkle øvelser”

Om mig
”Jeg er uddannet pædagog, norsk lydterapeut samt MediYoga instruktør. Udover MediYoga underviser jeg også i ”De fem tibetanere” og jeg har selv praktiseret Qi Gong i mange år. Jeg bor på en gammel gård, hvor jeg har mit eget skønne yogalokale, hvor jeg efterhånden har haft rigtig mange MediYoga hold.”
Facebook ikon

Karina Juul Nielsen

Hot hatha flow

Praksis er en blanding af bløde flows, dynamiske øvelser og styrkeprægede stillinger.
Varmen i rummet hjælper med at mindske spændinger/ afspænde musklerne og derved har vi mulighed for at komme dybere ind i stillingerne.
Vi slutter af med en kropsscanning hvor vi får fokus på de fysiske fornemmelser i kroppen.
Det er vigtigt at drikke godt med væske både før og efter praksis, da vi sveder meget.

Om mig
Jeg hedder Karina, er 38 år og har været instruktør i hot yoga i 2 år. Jeg underviser 1-2 gange om ugen. Jeg har selv dyrket forskellige former for yoga i ca 3-3,5 år. Den gode effekt jeg mærker på egen krop og sind nyder jeg at give videre til mine deltagere.
Facebook ikon

Tatjana Novitska

Dybere ind I sig selv

Vi starter med opvarmning af kroppen med lidt selvmassage. Så kommer vi til Hatha yoga med yogaterapi elementer.Det hjælper til med at gear ned. Det du lærer på din yogamåtte, vil du kunne tage med ud i din hverdag. Dine tænker vil ændre sig og dit liv vil også blive ændret! Workshoppen hjælpe til at berolige sindet og koncentrer om at lade vores tanker blive i nuet. Vi bruger syngeskål til afslapning i Shavasana. Lyden fra skålen skaber ro og plads til fordybelse og nærvær. Skålen vibrerer, vi gør resten.

Om Tatjana
Tatjana er uddannet Hatha, Yin og Gravid yoga instruktør i International Yoga Federation, med 2 års erfaring. Med specialisering i yoga for kvindelige sundhed (kvinde yoga). Well Woman yoga (The Birthlight Trust, UK). Hun underviser yoga I Aabenraa Sundhedsklinik. Yoga har lært Tatjana at være til stede i nuet og giver hende redskaber til en daglig mental balance.
Facebook ikon

 
 
Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram