Instruktører Yoga Camp 2020

Kristine Marie Rost

Yinpower 

Flere af jer kender Danmarks Yin yoga Specialist, pioneren Kristine Marie Rost som en hård kvinde der kan få os op på tæerne og bryde ud i latter. Derfor har vi naturligvis på manges opfordring inviteret Kristine med til YogaCamp 2019.

Om Kristine
Kristine har undervist i den rene Yin yoga stil Yinpower siden 2012, hvor hun startede med at undervise på en hospitalsklinik i Filippinernes hovedstad Manila. Med fokus på at bruge Yinpower som terapeutisk værktøj til folk med bl.a. stress, parkinson, scoliose, efterveer fra hjernerystelser og piskesmældsskader har hun i dag som en af de eneste i landet en kæmpe værktøjskasse der ikke bare byder på stillinger til at skabe plads i kroppen, men også værktøjer baseret på over 4500 timers undervisning, tæt samarbejde med læger uddannet i begge verdener og hendes store interesse i hvordan vi kan leve et liv uden smerter. For som Kristine sagde helt tilbage i 2012 på en Yoga Terapi uddannelse ”Ingen fortjener at have ondt”! Og ud fra den tese guider Kristine 100vis af danskere både undervisere, bankfolk, sportsudøvere, projektledere og tandlæger ud og id af stillinger alle kan være i.
Kristine garanterer du kommer til at mærke du er i live med et smil på læben.
Facebook ikon

Jacob Aremark

Kroppens indre landskaber

Kroppen kan holde balancen, når vi cykler; men den kan også fornemme og reagere på stemningen i en samtale & mærke det intuitivt rigtige eller forkerte i en beslutning.

De fleste mennesker som beskæftiger sig med yoga har en indre fornemmelse af, at det forholder sig sådan. Og rigtig mange mennesker dyrker ikke bare yoga for den fysiske sundheds skyld, men også fordi de oplever at komme i kontakt med dybere lag af sig selv igennem yogaens bevægelser & øvelser.

Men vi kan blive endnu bedre; vi kan blive bedre til at mærk og også sætte ord på hvad det er kroppen kan – både over for os selv og overfor vores yogaelever.

På workshoppen her vil du blive inviteret til at reflektere med på mere filosofiske overvejelser om, hvad kroppen overhovedet er for en størrelse, og hvilken rolle vores forhold til den spiller for vores almindelige liv og velbefindende. Og du vil blive præsenteret for teknikker og øvelser, som måske sætter det, du allerede ved og mærker i et nyt perspektiv.

Om Jacob
Jacob er forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber”. Han er cand. mag, i filosofi fra Aarhus Universitet med speciale i kropsbevidsthed, og yogalærer med over tusind timers egenuddannelse og flere tusinde klasser bag sig.
Desuden har han sort bælte (3. dan) i Aikido og en ManuVision kropsterapeut- & træneruddannelse.
Jacob laver yogalærer uddannelse, kurser & workshops med fokus på kroppens ressourcer og potentiale, og han arbejder med klienter i individuelle udviklingsforløb.

Se mere på Aremark.dk
Facebook ikon

Arenze Fischer

Yin Yoga og visdomshistorier

Få ro i kroppen, fred i sindet og visdom i hjertet!
En workshop, hvor du arbejder med dit bindevæv i Yin Yoga-stillinger, der holdes 3-7 minutter. Undervejs fortæller Arenze visdomshistorier fra forskellige traditioner, afvekslende med musik og stilhed. En anderledes yoga-oplevelse.

Hatha Yoga og Yoga Nidra 

Back to basics med enkel Hatha Yoga, pranayama og en dejlig guidet Yoga Nidra afspænding, som Arenze er helt fantastisk til at guide (en deltager på en tidligere camp sammenlignede hendes stemme med Thomas Winding!)

Lakshmis Rigdom – Myte og Flow

De sidste to år har Arenzes workshop om gudinden Durga været et populært indslag på Vejen YogaCamp – i år er det Lakshmis tur. Lakshmi repræsenterer harmoni, rigdom, køer og kærlighed. Arenze fortæller myten om gudinden Lakshmi’s skabelse, en smuk historie om kampen mellem godt og ondt. Myten omsættes til Hatha Flow med fokus på blide bagoverbøjninger og bevidsthed om hjertechakraet. Du lærer mudras og mantra, der knytter sig til Lakshmi. Til slut en guidet afspænding for at samle alle indtrykken

Lidt om Arenze Fischer

Yogalærer, historiefortæller og antropolog.
Hun er uddannet i klassisk Hatha Yoga og meditation hos Galway Yoga Centre, og har siden bygget videre med to Yin Yoga uddannelser, Open Flow Vinyasa, Restorativ Yoga og Mental Health Aware Yoga. Desuden har hun specialiseret sig i gravidyoga, efterfødselsyoga for mor og baby og børneyoga. Hun underviser til daglig i København og uddanner børneyogalærere hos Det Lille yogahus.

 

 

Karina Nielsen

Hatha Flow

Vi skal gennem flows, dynamiske og statiske stillinger. Varmen i lokalet gør at vi kan komme dybere ind i stillingerne.
Da vi sveder meget, er det en god ide at drikke godt med vand før og efter praksis. Kom også gerne i god tid, så kroppen kan vende sig lidt til varmen inden vi starter.

Lidt om Karina Nielsen: Karina har undervist hotyoga i Vejen idrætscenter i 3 år og har for nylig taget en 25 timers Yin-uddannelse.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram