Move for a Better World 11.-30. marts 2019 i Vejen Idrætscenter

MOTION ER DEN RENE MEDICIN

VEJEN IDRÆTSCENTER vil gerne fremme en sund og aktiv livsstil. Derfor har vi meldt os til LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD, der er international kampagne, der fokuserer på, at bevægelse skaber velvære.


Vi vil selvfølgelig gerne have dig med!

Derfor vil vi i perioden fra den 11. til den 30. marts 2019 sørge for en masse spændende aktiviteter. Kom i VEJEN IDRÆTSCENTER og tilmeld dig. Det bliver sjovt, og der kommer masser af spændende aktiviteter, for vi kæmper selvfølgelig for noget!

Vi samler MOVES* og donerer dem efterfølgende til en god sag. Vi kæmper for Hjerteforeningen, som vi syntes gør en ekstraordinær indsats for Hjertebørn.

Så hjælp os med at sætte fokus på en sund og aktiv livsstil ved at tilmelde dig LETS MOVE FOR A BETTER WORLD kampagnen.


Sådan tilmelder du dig

For at deltage skal du have den gratis MyWellness App på din telefon.

  1. Log ind på App’en
  2. Tryk på ‘Min træning’ ikonet i bunden
  3. Tryk challengen ‘Let’s move for a better world 2019’ og tilmeld dig

Alternativt kom ned til centret og tilmeld dig ved receptionen.


Vær med til at samle MOVES

I centret: Når du træner skal du blot logge ind på udstyret.

Hvis du træner med frivægte, kan du også bidrage ved at åbne et træningspas i MyWellness App’en og sørge for at tilslutte et pulsbælte (der registrerer at du har lavet noget).

Udendørs: Du kan samle MOVES med den tilhørende udendørs aktivitetsmåler i MyWellness App’en eller gennem tredjeparts Apps såsom Garmin, Polar m.fl.. Fælles for dem alle er at de skal være med GPS tracker og tilknyttet din personlige MyWellness profil. Du skal selvfølgelig sikre dig, at du er tilmeldt LETS MOVE FOR A BETTER WORLD kampagnen i dit center.

Alle MOVES, der registreres automatisk på udstyr, tæller med. MOVES uden puls eller GPS valideret distance tæller ikke med i konkurrencen (herunder livsstilsmålere, der kan manipuleres for let).

Du kan maksimalt donere 2.000 MOVES pr. dag. Så måske skal du disponere strategisk rigtigt for at bidrage maksimalt til kampagnen. Så frem for en maraton dag med uendelig mange MOVES, vil det glæde os mere at se dig oftere i centret. Vi glæder os allerede til at se mere til dig.


*MOVES er en måde at måle alle typer af aktiviteter. Uanset dit køn, alder eller fitness niveau, afhænger de indsamlede MOVES udelukkende af den valgte aktivitet og intensitet. 1000 MOVES pr. dag er målet for en sund livsstil.


Ret til ændringer forbeholdes.

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

VIC

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram