Nye yoga muligheder med AOF Sydjylland

Fra tirsdag den 3. september 2019 har du mulighed for at dyrke yoga med AOF Sydjylland. I Vejen Idrætcenters Body & Mind-lokale er der plads til ro og fordybelse.

AOF Sydjylland tilbyder derfor nu 5 yoga-klasser tirsdage og torsdage.


Mindful Yin/Yang Yoga

Yin er blødhed, passivitet, jordforbindelse. Yang er kraft, bevægelse, lethed.Dette hold er for dig, der både ønsker bevægelse, yogaøvelser for styrke og smidighed og at komme til stilstand i yin yogastillinger, som holdes 3-5 minutter med afslappede muskler, for at skabe plads i bindevævet. Hele yogapraksissen bindes sammen af en mindful tilgang, hvor der arbejdes med fokus på åndedrættet, som et anker til nærvær i nuet, og med et tempo gennem klassen med tid til at mærke, hvordan du har det, i din krop og i dit sind. Du vil blive præsenteret for vejrtrækningsøvelser, klassiske hatha yoga stillinger, små flows, balanceøvelser og de stille yin yoga stillinger. Der vil være både stående, siddende og liggende øvelser. Holdet starter med en meditation, og afsluttes med en lang dybdeafspænding. Alle kan være med uanset om du har yogaerfaring eller ej.

Instruktør: Stine Sørensen Porsbjerg.

OPSTART TIRSDAG DEN 3. SEPTEMBER 2019 KL. 15.45-17.15 – TILMELD HOS AOF HER


Mindfulness Meditation

Dette hold er for dig der gennem meditation gerne vil give dig selv en pause fra hverdagen, og samtidig gerne vil have inspiration til, hvordan du kan bringe mere ro og nærvær ind i din dagligdag.Du vil blive præsenteret for og afprøve forskellige meditationer, og herunder lære fx. mindfulnessbegreber og vejrtrækningsteknikker, som værktøjer der kan overføres til din hverdag. Der vil afslutningsvis være en dybdeafspænding. Alle kan være med uanset tidligere erfaring med/ kendskab til meditation/mindfulness.

Instruktør: Stine Sørensen Porsbjerg.

OPSTART TIRSDAG DEN 3. SEPTEMBER 2019 KL. 17.30-18.15 – TILMELD HOS AOF HER


Yin Yoga

Yin Yoga bliver mere og mere populært i Danmark. Yin Yoga er en stille meditativ yogaform med fokus på at løsne op i bindevævet – det der er mellem alt andet i kroppen.Yin yoga er siddende og liggende yogastillinger, som du typisk er i 3-5 minutter, hvor du slapper af i musklerne og bruger andedrættet til at give slip på spændinger og skaber
plads i bindevævet. Yin yoga er også et frirum til at møde dig selv – nar du kommer til stilstand i stillingerne kommer du også i kontakt med, hvordan du har det.Nogle fordele ved

Yin Yoga er:
• Beroligerer og afbalancerer krop og sind
• Sænker stressniveau
• Smidiggør bindevævet
• Forebygger/bearbejder blokeringer i kroppen – fysisk, mentalt, energetisk
• Styrker stofskifte og kroppens evne til naturlig udrensning
• Øger generel fleksibilitet og bevægelsesfrihed i kroppen
• Hjælper mod træthed og migræne
• Giver dybere afslapning og eftergivenhedYin Yoga er et oplagt supplement til alle andre former for fysisk motion, som fx løb, cykling, fitness etc., hvor der overvejende arbejdes muskulært. Alle kan være med – det handler ikke om at være smidig, men at møde din krop og dig selv, hvor du er, acceptere det, og derfra give slip og skabe plads i både krop og sind.

Instruktør: Stine Sørensen Porsbjerg.

OPSTART TIRSDAG DEN 3. SEPTEMBER 2019 KL. 18.30-20.00 – TILMELD HOS AOF HER


MediYoga – hensyntagende (Vejen)

MediYoga (medicinsk yoga) er skånsom hensyntagende yoga, og er for ALLE, da øvelserne er siddende på gulvet eller på en stol. MediYoga er udviklet til brug i det svenske sundhedssystem, og udspringer af den 5000 år gamle kundalini yoga, og består af målrettede øvelser og meditationer.
MediYoga kan bl.a. hjælpe dig til større bevægelighed, færre smerter i led og muskler samt mindske stress og uro i kroppen. Åndedræt, blodtryk, søvn og hjerterytme – og ikke mindst humøret – kan forbedres. Holdene er små, og der vil være ro og rum til at sikre dig størst muligt udbytte af øvelserne.MediYoga er blid yoga, og er særlig god for dig med fx:
• Rygproblemer
• Nedsat bevægelsesfunktion
• Åndedrætsbesvær
• Forhøjet blodtryk
• Let depression
• Stress
• SøvnbesværRigtig mange melder tilbage, at de sover bedre allerede efter første gang, de har været med til MediYoga.

Instruktør: Anny Uldall Eriksen, MediYoga instruktør

OPSTART TORSDAG DEN 5. SEPTEMBER 2019

KL. 12.45-14.15 – TILMELD HOS AOF HER
KL. 14.30-16.00 – TILMELD HOS AOF HER


Velkommen til yoga med AOF Sydjylland på Jacob Gades Allé 2, 6600 Vejen. Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77.


 

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

VIC Non-Profit logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
error

SportsCenter Danmark

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram