Nye yoga muligheder med AOF Sydjylland

Fra den 26. april 2018 har du nu mulighed for at dyrke yoga på Jacob Gades Allé 2. Her indretter Vejen Idrætscenter nyt lokale med plads til ro og fordybelse.

AOF Sydjylland tilbyder derfor nu 4 yoga-klasser hver torsdag og 8 uger frem.


Pris: 545 kr. Prisen gælder for deltagelse på ét af holdende i 8 uger.


 

 

 

Instruktør: Tanja Green – Jeg er en 38 årige kvinde som er uddannet sygeplejerske siden 2004. Har både arbejdet på sygehus i Storkøbenhavn og i hjemmeplejen i Esbjerg. De sidste 4 år har jeg arbejdet sideløbende med yoga og særligt med børneyoga. Har blandt andet certificeret børnehaver i børneyoga via DGI. I 2017 tog jeg uddannelsen til MediYoga instruktør og åbnede Yogarummet, hvor jeg har Mediyoga, efterfødselsyoga og træning, poweryoga, yoga plus, barnevognsfitness og massage. Jeg er gift og bor i Nordenskov. Jeg er mor til Alex på 10 år og Vega og Gry på 5 år. Yoganørdet og livsnyder☺️

 


MediYoga torsdag kl. 10.00-11.30 og et hold igen kl. 13.00-14.30

MediYoga kaldes også medicinsk yoga. Det er terapeutisk yoga udviklet til brug i sundhedsvæsenet i samarbejde med bl.a. Karolinska Instituttet. MediYoga udspringer af den 5000 år gamle Kundalini Yoga og består af målrettede øvelser og meditationer. Der er tale om bevægelser og ikke stræk som er kendt fra mere traditionel hathayoga.

Den kan bl.a. hjælpe dig til større bevægelighed, færre smerter i led og muskler samt mindre stress og uro. Åndedræt, blodtryk, søvn, hjerterytme – og ikke mindst humøret – kan forbedres. Øvelser og meditationer tilpasses den enkelte og kan gøres på både stol og måtte. Yogaformen er blid og er særlig god for dig med fx:

  • Nedsat bevægelsesfunktion
  • Kroniske smerter
  • Åndedrætsbesvær
  • Forhøjet blodtryk
  • Let depression
  • Stress
  • Søvnbesvær

TILMELD TIL HOLD KL. 10.00-11.30

TILMELD TIL HOLD KL. 13.00-14.30


Efterfødselsyoga og træning – torsdage kl. 11.45-13.00

På Efterfødselsyoga og trænings holdet kombineres yoga og andre forskelige træningsformer.  Mens du styrker kroppen på yogamåtten kan baby ligge ved siden af og kigge på eller måske bare snuppe en lur… Alt er tilladt når man er med mor på tur.

Der vil være særligt fokus på at styrke mave og bækkenbund, på stillinger til at styrke og afspænde lændeområdet samt på øvelser der fjerner ophobede spændinger i nakke/skulderområdet. Timerne er tilrettelagt så du på en sikker og effektiv måde kan tone kroppen og genvinde din energi og styrke i månederne efter fødslen.

Hvem kan deltage? Du kan begynde ca. 6 uger efter fødslen og deltage indtil baby kan kravle.  Til efterfødselsyoga og træning er der altid plads til grin, til snak og spørgsmål. Som nybagt mor er omvæltningerne og følelserne mange. Derfor er der også rum og overskud til, at du kommer som du er præcis den dag uanset om det er træt, trist, udmattet, ør eller bare lykkelig.

TILMELD TIL HOLD KL. 11.45-13.00


Poweryoga torsdage kl. 14.30-15.30

Poweryoga er yogastillinger kombineret med styrketræning Der er tale om korte flows og sved på panden. Der er på holdet fokus på aktivering af muskler, teknik ift vejrtrækning og kropsholdning. Elementer fra yogaens verden som eks de 5 tibetanere og afspænding introduceres løbende.

TILMELD TIL HOLD KL. 14.30-15.30


Velkommen til yoga med AOF Sydjylland på Jacob Gades Allé 2, 6600 Vejen.


 

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere