Brodal Ferielejligheder

Overnat i ferielejlighed

Føler du at i har brug for ekstra meget plads, så har i gennem SportsCenter Danmark mulighed for at få jeres helt egen ferielejlighed stillet til rådighed, hos Brodal Ferielejligheder. Her kan i overnatte i dejlige og komfortable grønne omgivelser, næsten med en følelse af at være i sit dejlige lille hjem, men på en hyggelig ferie på samme tid.

Der er her tale om 1-værelses ferielejlighed med fem minutters kørsel fra Vejen Idrætscenter, og en halv times kørsel fra både Legoland Billund, og Lalandia. Beliggenheden er ikke langt fra motorvejen, og tæt på Vejen centrum, med en række kulturelle seværdigheder.

Ferielejlighed med indhold

I jeres Brodal ferielejlighed er der alt hvad der er brug for, hvilket inkluderer to store dejlige senge, samt eget badeværelse med toilet og bad med håndklæder til fri afbenyttelse. Sofaen kan bruges til ren afslapning og hygge, men også som mulighed for ekstra opredning. Her er og gratis wifi samt fladskærms-TV som kan nydes fra alle rummets siddepladser, med diverse danske og internationale kanaler. I samtlige værelser er der installeret tekøkken med alt i service til fire personer.

Ude foran jeres ferielejlighed er både have med buske træer og planter, samt indkørsel med gratis parkering. Lige fra værelset har i udgang til en lille terrasse med både bord, stole samt en stor skyggefuld parasol.

Aktivt ophold

Fordelen ved overnatning i en Brodal ferielejlighed er naturligvis at der hos Vejen Idrætscenter er rig mulighed for at være fysisk aktiv, hvor vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. Rækken af faciliteter omfatter heriblandt tennis, håndbold, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike samt meget andet, samt en række faciliteter for børnene.

Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter, hvor der er mulighed for at tilmelde sig holdtræning gennem online booking. Efter en gang hård træning ville det ikke skade med en svømmetur i vores svømmehal, efterfulgt af en gang spa- og dampbad.

Priser

Værelsetype Pris
Enkeltværelse Kr. 500.-
Dobbeltværelse Kr. 700.-
Ekstra opredning Kr. 200.-

Check ind og ud

Booking foregår via Sportscenter Vejen på tlf: +45 75 36 0500 eller på mail: booking@vejenic.dk.

I får nøglekode til nøgleboks, når I booker, så I hurtigt og nemt kan finde jeres nøgle til jeres værelse når I ankommer til ferielejlighederne, på adressen: Gestenvej 41, 6600 Vejen

Check ind fra kl. 14:00
Check ud inden kl. 10:00

Sportspas

Fri adgang
Med et sportspas får du og din familie adgang til vores aktiviteter* i offentlig åbningstid, en hel dag, eller en hel uge. Det er helt op til jer hvilke aktiviteter i vil prøve.

Læs mere HER

 

*Til enkelte events opkræves merbetaling.

VisitVejen App info
Du kan i AppStore og GooglePlay gratis hente VisitVejen App’en til din smartphone. Her kan du finde inspiration til aktiviteter, sjove oplevelser og spændende events og praktiske informationer om overnatningsmuligheder og spisesteder mens du er på farten. Læs mere på VisitVejen

VisitVejen logo

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram