Hytteby

Hytteby

Hytteby i grønne omgivelser

Hyttebyen hos SportsCenter Danmark er en overnatningmulighed til dig som elsker at stå op til lyden af fuglekvidder, grønne omgivelser og et væld frisk luft direkte ned i lungerne. I vores hytter har du specielle muligheder, som du ikke har ved at overnatte ved traditionelt hotelophold, heriblandt vores Sportshotel (som for øvrigt også er et udemærket alternativ).

Hyttebyen er placeret nær Danhostel og campingpladsen, og en del af Vejen Idrætscenter. Hytterne er et mere prisvenligt alternativ til et hotelophold, men giver også andre fordele. Først og fremmest hvis der er tale om et en større forsamling, hvor der her er mere frit leje til at bevæge sig på, og giver nemmere tilgang til socialt samvær. Ideelt til større grupper, familier, og som træningslejre. Her er gratis wifi og parkering i hele området.

Familiehytter og transithytter

Der er 8 familiehytter tilgængelige ideelle til familier, hvor alle har et værelse med sengepladser inklusive linnedpakke, samt eget lille køkken, bad og toilet, og TV. Der er plads til at overnatte 7 til 8 personer i hver hytte. Derudover har disse hytter også terrasse og altan.

Her er også 3 transithytter, som er egnet til den hurtige overnatning til dem der er på farten, som eksempelvis hærvejsturister, cykelturister mm. Transithytten er mindre hytter med tekøkken, toilet og køjeseng. Her er plads til 2 personer og med mulighed for ekstra opredning. Her kan badefaciliteterne i Vejen Idrætscenter benyttes.

Vaskemaskine og tørretumbler i idrætscentret kan også anvendes (mod betaling). Hytterne er placeret få meter fra Idrætscentret, så der er ikke lang vej.

Aktivt ophold

Fordelen ved overnatning i hytter hos Vejen Idrætscenter er naturligvis at der her er rig mulighed for at være fysisk aktiv, hvor vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. For eksempel kan det være der er tale om en fodboldskole som overnatter i hytterne, så er der store udendørs fodboldbaner med kunstgræs, såvel som traditionelt græs, og alternativt mindre indendørs baner.

Vi byder på en række faciliteter, som heriblandt omfatter til tennis, håndbold, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike samt meget andet. Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter og svømmehal. Efter en gang hård træning ville det ikke skade med en tur i spa- og dampbad.

Priser

Hytter Pris pr. nat
Familiehytte kr. 1025.-
Transithytte kr. 600.-

Priser inkl. linnedpakke og morgenmad.

Check ind og ud

Check ind sker i receptionen på Sportshotel Vejen – Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

Mandag – Torsdag Kl. 15.00 – 21.00
Fredag – Søndag Kl. 15.00 – 19.00

Ved senere check ind, kontakt receptionen på tlf: 75 36 05 00 eller via mail: booking@vejenic.dk

Check ud i receptionen på Sportshotel Vejen.

Nøglerne afleveres i receptionen senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

I betaler for hytten ved ankomst.

Sportspas

Fri adgangMed et sportspas får du og din familie adgang til vores aktiviteter* i offentlig åbningstid, en hel dag, eller en hel uge. Det er helt op til jer hvilke aktiviteter i vil prøve.

 

*Til enkelte events opkræves merbetaling.

Personer Varighed Pris
1 barn – 0-14 1 dag Kr. 59.-
1 voksen 1 dag Kr. 99.-
1 barn – 0-14 1 uge Kr. 199.-
1 voksen 1 uge Kr. 299.-

VisitVejen App info
Du kan i AppStore og GooglePlay gratis hente VisitVejen App’en til din smartphone. Her kan du finde inspiration til aktiviteter, sjove oplevelser og spændende events og praktiske informationer om overnatningsmuligheder og spisesteder mens du er på farten. Læs mere på VisitVejen

VisitVejen logo

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

vejen idrætscenter, vic, VIC Non-Profit, logo

Samarbejdspartnere

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram