Vi glæder os til at byde jer velkommen til et aktivt og hyggeligt ophold i Vejen Idrætscenter

“Besøg Vejen Idrætscenter og ta’ sportstasken med…”

Her finder du altid en overnatningsmulighed, der passer til dine ønsker og som kan danne den perfekte ramme om et dejligt ophold.

Der er gratis parkering og wifi på hele området.

Elbiler kan oplades mod betaling – vi tilbyder Tesla og universal ladestationer.

Aktiviteter for alle aldre

Vejen Idrætscenter er mest kendt for sine lækre og mange faciliteter, der indbyder til aktivitet for alle aldre og niveauer.

Køb et sportspas i receptionen og få fri adgang til både svømmehal og SPA, holdtræning og motionscenter, squash, badminton, padeltennis, springhal, hoppepude og meget andet.

Husk sportstasken!

Mad og drikke

Vejen Idrætscenter tilbyder et bredt udvalg af forplejning. Vores Sportscafé tilbyder bl.a. lækker salatbar og sandwich, hjemmelavede smoothies og juice, dagens varme ret mm.

På Sportshotel Vejen findes Kaffezone med fri kaffe/the til overnattende gæster.

Det er også muligt at få lavet madpakker eller lignende.

Morgenbuffet for alle overnattende gæster findes på Sportshotel Vejen.

Sportshotel Vejen

Sportshotel Vejen er en del af Vejen Idrætscenter, og har en beliggenhed med kort afstand til Vejen Industri og Vejen Centrum. Vi tilbyder et hotel for erhvervsgæster, men også gæster som søger et aktivt ophold.

Hotellet har 51 hotelværelser, enkelt-, dobbelt- og familieværelser. Alle værelserne har badeværelse med bruser og toilet. TV, gratis trådløst internet og fri parkering. I Vejen Idrætscenter tilbyder vi aktiviteter og faciliteter for alle – store som små.

Danhostel, hytter og camping

Danhostel Vejen, en del af Vejen Idrætscenter, som ligger tæt på skov og tæt på aktiviteter såsom tennisbaner, padelbane, fodboldbaner, svømmehal og spa. Vi tilbyder 16 værelser med eget bad og toilet, stort fællesrum og fælles køkken.

Danhostel Vejen har køkken som er til fri afbenyttelse af alle som bor på Danhostel Sport. Du kan i vores Sportscafé i Vejen Idrætscenter købe salatbar, sandwich og dagens ret, samt lækre snacks for enhver smag.

Større grupper

Vejen Idrætscenter tilbyder også perfekte rammer til større grupper som virksomheder, foreninger og organisationer. Ved større ophold er der mulighed for at overnatte på skoler, der ligger i gåafstand fra Vejen Idrætscenter.

I vil finde udfordringer og muligheder for alle, uanset om I ønsker fysiske aktiviteter, kreative opgaver eller ro og velvære. Vi stiller gerne personale til rådighed til jeres ønsker.

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange! Send din forespørgsel til os og vi finder en løsning der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen

Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen

Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9
6621 Gesten

Samarbejdspartnere