Rød pil venstre

Overnatning


 

Aktiv overnatning i Vejen

Vidste du at i kan få en overnatning i Vejen Idrætscenter? Nej, men tæt på. Vi tilbyder flere muligheder for at overnatte i området, så dig og din familie ikke behøver at gå langt for at nå hen til os. Vi glæder os til at byde jer velkommen til nogle sjove, aktive og hyggelige dage hvor i får mest muligt ud af jeres ophold. Her er gratis wifi og parkering i hele området, samt Tesla Universal ladestationer til elbiler (mod betaling).

Her finder i altid en muligheder for overnatninger efter jeres ønsker og behov. Hvad enten i foretrækker en blød seng i lune værelser med god udsigt, eller mere er til den friske morgenluft i grønne omgivelser. Eller måske en mellemting? Vi kan tilbyde lidt for enhver smag.
 

Få opfyldt jeres behov

Om du har din familie med, har en hel busfuld med, eller bare rejser som enkelt person, kan der være forskellige behov. Vi tilbyder både hotelophold på vores Sportshotel, eller hytterDanhostel Sport Vejen. Måske har i endda campingvognen på slæb, så tilbyder Danhostel også campingpladser.

Vi ønsker jer praktisk talt en behagelig overnatning, så her er faciliteter til fri afbenyttelse, i form af bad og toiletter, fælleskøkken og stort fællesrum. I kan også tage en tur forbi vores sportscafé i idrætscentret hvor vi har lidt for enhver smag. I vores hytter er der eget bad og toilet. I samarbejde med Brodal Ferielejligheder tilbyder vi også overnatning i 1-værelses lejligheder i Vejen.
 

Ved større ophold

Ankommer i som større grupper i form af virksomheder, foreninger eller organisationer, har vi hertil også de perfekte rammer for overnatning. Der er mulighed for at overnatte på skoler, i gåafstand til idrætscentret. Har i bare brug for en overnatning, uden brug for at benytte vores faciliteter, er der ligeså mulighed for det.

Her får dig og dine kollegaer mulighed for sjovt og socialt samvær, omend det er produktivt i vores faciliteter, eller hyggelige afslappende aftener foran bålet efter en aktiv dag. Spar på kræfterne nu, så i kan bruge dem produktivt i idrætcentret eller i de omkringliggende faciliteter, med en velfortjent overnatning i sidste ende.

Sportshotel Vejen

Komfortabel overnatning
Sportshotel Vejen er en del af Vejen Idrætscenter, og har en beliggenhed med kort afstand til Vejen Industri og Vejen Centrum. Vi tilbyder et hotel for erhvervsgæster, men også gæster som søger et aktivt ophold.

Se hvad vi kan tilbyde dig af hotel overnatning

Danhostel Sport Vejen

Hytter og camping
Danhostel Sport Vejen er en del af Vejen Idrætscenter, hvor du kan overnatte i grønne omgivelser. Vi tilbyder faciliteter som toiletter, køkken, fællesrum mm. Et godt og sundt alternativ til traditionelle lejr- og campingpladser.

Se hvad vi kan tilbyde dig af overnatning i det fri

Brodal Ferielejligheder

1-værelses lejligheder
Sammen med Brodal Ferielejligheder tilbyder vi overnatning i flotte store 1-værelses lejligheder i Vejen. Brodal er beliggende 5 minutters kørsel fra SportsCenter Danmark/Vejen Idrætscenter. Lejlighederne ligger kun ½ times kørsel fra henholdsvis Esbjerg, Legoland Billund og Lalandia.

Se hvad vi kan tilbyde dig af ferielejligheder

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram