Rød pil venstre

Danhostel SPA


 

Miniferie hos VIC

Trænger i til en lille ferie, lige for at koble ud, men på samme tid holde jer i gang med en gang fysisk træning og motion? Så er Danhostel SPA en mulighed, hvilket er et tilbud hos Vejen Idrætscenter som blandt andet inkluderer overnatning, samt morgenbuffet og Sportspas.

Miniferie hos Danhostel Sport Vejen byder på overnatning i en af vores hyggelige og velindrettede hytter, som ikke ligger mange meter fra idrætscentret, vores Sportscafé i idrætscentret der har åbent hele dagen, men som blandt andet også byder på en aftenmenu, så i ikke skal gå i seng med tom mave.
 

Aktiv miniferie

Fordelen ved en miniferie hos Vejen Idrætscenter er naturligvis at her er rig mulighed for at være fysisk aktiv, hvor vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. Rækken af faciliteter omfatter heriblandt tennis, håndbold, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike samt meget andet, samt en række faciliteter for børnene.

Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter, hvor der er mulighed for at tilmelde sig holdtræning gennem online booking. Her er fri adgang til blandt andet vores spa-afdeling med saunaer, dampbad, saltbassin og bassiner ude og inde. Eller en gang hot-yoga i 36° på kanten af varmtvandsbassinet.
 

Oplev området

Området byder på mere end idrætscentret, her er masser af skov og grønne områder som er velegnede til gå- og cykelture. Her er også en masse kultur og histore der kan opleves, samt en række seværdigheder nede i Vejen centrum, som også ligger i gåafstand til idrætscentret.

Husk først og fremmest sportstasken når I tager på miniferie hos Vejen Idrætscenter, med vores omfattende udvalg kan det være er svært at holde sig tilbage. Med et sportspas kan I altid boltre jer i de mange forskellige aktiviteter idrætscentret byder på, her er faciliteter hele vejen omkring jer.

Her har vi både gratis wifi i hele området, samt fri parkering. Elbiler kan oplades mod betaling – vi tilbyder Tesla og UNIVERSAL ladestationer.

Priser

Nedenstående er blot et par eksempler på mulighederne. Vi laver gerne et godt tilbud på ekstra nætter og flere/færre børn/voksne og evt. inkl. forplejning på ønskede dage.

2 voksne Pris
1 overnatning
incl. morgenbuffet
+ Sportspas i 2 dage
Kr. 899.-
2 overnatninger
incl. morgenbuffet
+ Sportspas i 3 dage
Kr. 1.499.-
3 overnatninger
incl. morgenbuffet
+ Sportspas i 4 dage
Fra kr. 1.999.-

Ind- og udcheck

Indcheck i receptionen på Sportshotel Vejen – Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

Mandag – Torsdag Kl. 15.00 – 21.00
Fredag – Lørdag Kl. 15.00 – 19.00
Søndag Kl. 15.00

Ved senere indcheck kontakt receptionen på tlf. 75 36 05 00 – eller mail booking@vejenic.dk

Udcheck i receptionen inden kl. 10.00

Faciliteter

Husk sportstasken
Det betyder meget for os at i også får et sjovt og aktivt ophold, med at stort udvalg af faciliteter. Vi tilbyder indendørs og udendørs aktiviteter lige fra badminton, tennis, mountainbike til fitness, yoga, svømning og meget andet. Efter en aktiv dag er der også mulighed for at tage en slapper i vores spa og dampbad.

Vi har også et træningscenter til rådighed, med fitness faciliteter, og holdtræning. Se hvad vi kan byde på af hold, og book en tid online via holdbooking

Få et overblik over hvad vi kan tilbyde af faciliteter

Sportspas

Fri adgang
Med sportspas får du og din familie adgang til ALLE vores aktiviteter en hel dag. I kan frit sætte jeres eget program sammen – for et par timer, halv dag eller hel dag. Alt efter hvad I har lyst til.

I kan vælge at være sammen om nogle ting, gå hver for sig til andre og dernæst mødes til frokost. I kan være ude, inde og I kan prøve nogle sportsgrene, som I ikke har prøvet før.

1 dag barn 0-14 år kr. 59.- 1 dag voksen kr. 99.-
1 uge barn 0-14 år kr. 99.- 1 uge voksen kr. 199.-

Har I ‘Be Happy Pass’ fra Legoland Billund Ressort? Så tilbyder vi Familie Sportspas til kun 199.- for 2 børn og 2 voksne.

Området

Se Vejen
Vejen-området byder på en række unikke kulturhistoriske oplevelser. Besøg bl.a. Museet på Sønderskov, der er indrettet i den fredede hovedbygning til herregården Sønderskov syd for Brørup. Bygningen er fra 1620, men har en historie helt tilbage til middelalderen.

Find inspiration til aktive feriedage og oplevelser ude og inde, såvel stille som action.

Læs mere om området på visitvejen.dk

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram