Rød pil venstre

La Center Sport PÅSKEFERIE


 

Påskeferie hos VIC

Book jeres påskeferie hos Vejen Idrætscenter – et af Danmarks største idrætscentre, med vores La Center Sport PÅSKEFERIE tilbud, med masser af aktiviteter og påskehygge for hele familien.
 

Aktiv påskeferie

Tilbuddet inkluderer overnatning samt morgenbuffet og Sportspas, som giver adgang til svømmehal med bl.a. 25 meter bassin, vipper, spa-afdeling med saunaer, IR-sauna, dampbad og bassiner ude og inde. Herudover er der adgang til motionscenter og holdtræning med bl.a. yoga, slyngetræning, aquafitness, badminton, squash, tennis, padel, golf, minifodboldbaner og mange andre faciliteter.

Legeland Torsdag og Fredag i uge 7

Hal 1 i Vejen Idrætscenter omdannes i to dage til legeland for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Tid og sted: Torsdag d. 14. Februar og Fredag d. 15. Februar kl. 10 – kl. 16 i Hal 1. Entrépriser fra kr. 25 – kr. 75,-.

LAN-party med Evolve Denmark

Dobbelthallen i Vejen Idrætscenter omdannes til LAN-party fredag d. 15. Februar. Evolve Denmark inviterer til LAN-party med dyst i Counter-Strike: Global Offensive og konkurrencer i løbet af arrangementet. Læs mere om arrangementet og køb din billet her.
 

Forplejning

Vejen Idrætscenter tilbyder et bredt udvalg af muligheder for forplejning blandt andet Sportskiosk med salatbar, sandwich, kaffe/te smoothies, is m.m. Vores hyggelige Sportscafé indbyder til hygge om bordet og tilbyder heriblandt dagens ret, dagens suppe, spinatwraps og mange andre lækre retter.

Her har vi både gratis wifi i hele området, samt fri parkering. Elbiler kan oplades mod betaling – vi tilbyder Tesla og UNIVERSAL ladestationer.

Bemærk: Vejen Idrætscenter forbeholder sig ret til at vælge overnatningslokation.

Priser

Hal 1 omdannes til legeland d.14 – d.15 Februar, kl.10 – kl.16.
Entrépriser fra kr. 25 – kr. 75,-

2 børn + 2 voksne Pris pr. pers.
1 overnatning
incl. morgenbuffet
+ Sportspas i 2 dage
kr. 1.099.-

Ind- og udcheck

Indcheck i receptionen på Sportshotel Vejen – Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.

Mandag – Torsdag Kl. 15.00 – 21.00
Fredag – lørdag Kl. 15.00 – 19.00
Søndag Kl. 15.00

Ved senere indcheck kontakt receptionen på tlf. 75 36 05 00 – eller mail booking@vejenic.dk

Udcheck i receptionen 

Faciliteter

Husk sportstasken
Det betyder meget for os at i også får et sjovt og aktivt ophold, med at stort udvalg af faciliteter. Vi tilbyder indendørs og udendørs aktiviteter lige fra badminton, tennis, mountainbike til fitness, yoga, svømning og meget andet. Efter en aktiv dag er der også mulighed for at tage en slapper i vores spa og dampbad.

Vi har også et træningscenter til rådighed, med fitness faciliteter, og holdtræning. Se hvad vi kan byde på af hold, og book en tid online via holdbooking

Få et overblik over hvad vi kan tilbyde af faciliteter

Sportspas

Fri adgang
Med sportspas får du og din familie adgang til ALLE vores aktiviteter en hel dag. I kan frit sætte jeres eget program sammen – for et par timer, halv dag eller hel dag. Alt efter hvad I har lyst til.

I kan vælge at være sammen om nogle ting, gå hver for sig til andre og dernæst mødes til frokost. I kan være ude, inde og I kan prøve nogle sportsgrene, som I ikke har prøvet før.

1 dag barn 0-14 år kr. 59.- 1 dag voksen kr. 99.-
1 uge barn 0-14 år kr. 99.- 1 uge voksen kr. 199.-

Har I ‘Be Happy Pass’ fra Legoland Billund Ressort? Så tilbyder vi Familie Sportspas til kun 199.- for 2 børn og 2 voksne.

Området

Se Vejen
Vejen-området byder på en række unikke kulturhistoriske oplevelser. Besøg bl.a. Museet på Sønderskov, der er indrettet i den fredede hovedbygning til herregården Sønderskov syd for Brørup. Bygningen er fra 1620, men har en historie helt tilbage til middelalderen.

Find inspiration til aktive feriedage og oplevelser ude og inde, såvel stille som action.

Læs mere om området på visitvejen.dk

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram