Rød pil venstre

Brodal Ferielejligheder


 

Overnat i ferielejlighed

Føler du at i har brug for ekstra meget plads, så har i ved Vejen Idrætscenter mulighed for at få jeres helt egen ferielejlighed stillet til rådighed, hos Brodal Ferielejligheder. Her kan i overnatte i dejlige og komfortable grønne omgivelser, næsten med en følelse af at være i sit dejlige lille hjem, men på en hyggelig ferie på samme tid.

Der er her tale om 1-værelses ferielejlighed med fem minutters kørsel fra Vejen Idrætscenter, og en halv times kørsel fra både Legoland Billund, og Lalandia. Beliggenheden er ikke langt fra motorvejen, og tæt på Vejen centrum, med en række kulturelle seværdigheder.
 

Ferielejlighed med indhold

I jeres Brodal ferielejlighed er der alt hvad der er brug for, hvilket inkluderer to store dejlige senge, samt eget badeværelse med toilet og bad med håndklæder til fri afbenyttelse. Sofaen kan bruges til ren afslapning og hygge, men også som mulighed for ekstra opredning. Her er og gratis wifi samt fladskærms-TV som kan nydes fra alle rummets siddepladser, med diverse danske og internationale kanaler. I samtlige værelser er der installeret tekøkken med alt i service til fire personer.

Ude foran jeres ferielejlighed er både have med buske træer og planter, samt indkørsel med gratis parkering. Lige fra værelset har i udgang til en lille terrasse med både bord, stole samt en stor skyggefuld parasol.
 

Aktivt ophold

Fordelen ved overnatning i en Brodal ferielejlighed er naturligvis at der hos Vejen Idrætscenter er rig mulighed for at være fysisk aktiv, hvor vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. Rækken af faciliteter omfatter heriblandt tennis, håndbold, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike samt meget andet, samt en række faciliteter for børnene.

Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter, hvor der er mulighed for at tilmelde sig holdtræning gennem online booking. Efter en gang hård træning ville det ikke skade med en svømmetur i vores svømmehal, efterfulgt af en gang spa- og dampbad.

 
Læs mere om ferier i Vejen på visitvejen.dk

Priser

Værelsetype Pris
Enkeltværelse Kr. 500.-
Dobbeltværelse Kr. 700.-
Ekstra opredning Kr. 200.-

Ind- og udcheck

Booking foregår via SportsCenter Danmark på tlf. 24 90 93 03 eller på mail rp@vejenic.dk.

I får nøglekode til nøgleboks, når I booker, så I hurtigt og nemt kan finde jeres nøgle til jeres værelse, når I ankommer til ferielejlighederne.

Indcheck fra kl. 14.00 – udcheck inden kl. 10.00.

Adresse til Brodal ferielejligheder
Gestenvej 41
6600 Vejen

Faciliteter

Husk sportstasken
Det betyder meget for os at i også får et sjovt og aktivt ophold, med at stort udvalg af faciliteter. Vi tilbyder indendørs og udendørs aktiviteter lige fra badminton, tennis, mountainbike til fitness, yoga, svømning og meget andet. Efter en aktiv dag er der også mulighed for at tage en slapper i vores spa og dampbad.

Vi har også et træningscenter til rådighed, med fitness faciliteter, og holdtræning. Se hvad vi kan byde på af hold, og book en tid online via holdbooking

Få et overblik over hvad vi kan tilbyde af faciliteter

Sportspas

Fri adgang
Med sportspas får du og din familie adgang til ALLE vores aktiviteter en hel dag. I kan frit sætte jeres eget program sammen – for et par timer, halv dag eller hel dag. Alt efter hvad I har lyst til.

I kan vælge at være sammen om nogle ting, gå hver for sig til andre og dernæst mødes til frokost. I kan være ude, inde og I kan prøve nogle sportsgrene, som I ikke har prøvet før.

1 dag barn 0-14 år kr. 59.- 1 dag voksen kr. 99.-
1 uge barn 0-14 år kr. 99.- 1 uge voksen kr. 199.-

Har I ‘Be Happy Pass’ fra Legoland Billund Ressort? Så tilbyder vi Familie Sportspas til kun 199.- for 2 børn og 2 voksne.

Området

Se Vejen
Vejen-området byder på en række unikke kulturhistoriske oplevelser. Besøg bl.a. Museet på Sønderskov, der er indrettet i den fredede hovedbygning til herregården Sønderskov syd for Brørup. Bygningen er fra 1620, men har en historie helt tilbage til middelalderen.

Find inspiration til aktive feriedage og oplevelser ude og inde, såvel stille som action.

Læs mere om området på visitvejen.dk

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram