Rød pil venstre

Camping


 

Camping i grønne omgivelser

Er i aktive campister som kommer med campingvognen på slæb, eller autocamper, er der også plads til jer hos Vejen Idrætscenter. Her er der mulighed for at campere i grønne omgivelser, og med plads nok til at slå teltet op og hygge ude foran. Overnat hos os, og stå op til frisk luft og fuglekvidder, så i er friske til at komme ud røre jer.

Her er camping nær vores hytteby og Danhostel, som er en del af Vejen Idrætscenter. Der er her 6 pladser tilgængelige, hvor der også kan kobles el til campingvognen.

Her er gratis wifi og parkering i hele området. I idrætscentret er der badefaciliteter som toiletter der kan benyttes, og ligger kun få meter fra idrætscentret. Vaskemaskine og tørretumbler i idrætscentret kan også anvendes (mod betaling).
 

Aktivt ophold

Fordelen ved camping hos Vejen Idrætscenter er naturligvis at der her er rig mulighed for at være fysisk aktiv, hvor vi byder på både indendørs- og udendørs faciliteter. Rækken af faciliteter omfatter heriblandt tennis, håndbold, spring, kamsport, atletik, badminton, mountainbike samt meget andet, samt en række faciliteter for børnene.

Der er også mulighed for at benytte vores motionscenter, hvor der er mulighed for at tilmelde sig holdtræning gennem online booking. Efter en gang hård træning ville det ikke skade med en svømmetur i vores svømmehal, efterfulgt af en gang spa- og dampbad.

 
Læs mere om ferier i Vejen på visitvejen.dk

Priser

Person/el Pris pr. døgn
Voksen fra kr. 90.-
Børn fra kr. 45.-
El fra kr. 50.-

 

Andet Pris pr. familie
Årsmærke* fra kr. 90.-
Transitpas fra kr. 25.-

* Gælder det indeværende kalenderår

Betaling ved ankomst i receptionen i Vejen Idrætscenter.

Ind- og udcheck

Indcheck i receptionen i Vejen Idrætscenter – Petersmindevej 1, 6600 Vejen.

Mandag – Torsdag Kl. 15.00 – 21.00
Fredag – Søndag Kl. 15.00 – 19.00

Ved senere indcheck kontakt receptionen på tlf. 75 36 05 00 – eller mail booking@vejenic.dk

Udcheck i receptionen i Vejen Idrætscenter inden kl. 12.00

Faciliteter

Husk sportstasken
Det betyder meget for os at i også får et sjovt og aktivt ophold, med at stort udvalg af faciliteter. Vi tilbyder indendørs og udendørs aktiviteter lige fra badminton, tennis, mountainbike til fitness, yoga, svømning og meget andet. Efter en aktiv dag er der også mulighed for at tage en slapper i vores spa og dampbad.

Vi har også et træningscenter til rådighed, med fitness faciliteter, og holdtræning. Se hvad vi kan byde på af hold, og book en tid online via holdbooking

Få et overblik over hvad vi kan tilbyde af faciliteter

Sportspas

Fri adgang
Med sportspas får du og din familie adgang til ALLE vores aktiviteter en hel dag. I kan frit sætte jeres eget program sammen – for et par timer, halv dag eller hel dag. Alt efter hvad I har lyst til.

I kan vælge at være sammen om nogle ting, gå hver for sig til andre og dernæst mødes til frokost. I kan være ude, inde og I kan prøve nogle sportsgrene, som I ikke har prøvet før.

1 dag barn 0-14 år kr. 59.- 1 dag voksen kr. 99.-
1 uge barn 0-14 år kr. 99.- 1 uge voksen kr. 199.-

Har I ‘Be Happy Pass’ fra Legoland Billund Ressort? Så tilbyder vi Familie Sportspas til kun 199.- for 2 børn og 2 voksne.

Området

Se Vejen
Vejen-området byder på en række unikke kulturhistoriske oplevelser. Besøg bl.a. Museet på Sønderskov, der er indrettet i den fredede hovedbygning til herregården Sønderskov syd for Brørup. Bygningen er fra 1620, men har en historie helt tilbage til middelalderen.

Find inspiration til aktive feriedage og oplevelser ude og inde, såvel stille som action.

Læs mere om området på visitvejen.dk

Vil du besøge os?

Mulighederne er mange!
Send din forespørgsel til os, og vi finder en løsning, der passer til dig.

Send forespørgsel

Kontakt

Vejen Idrætscenter & Danhostel Sport
Petersmindevej 1
6600 Vejen
Tlf. +45 75 36 05 00
post@vejenic.dk
Sportshotel Vejen
Jacob Gades Allé 1
6600 Vejen

Vejen hallen
Fuglesangsallé 10
6600 Vejen


Skodborg hallen
Parkvej 4a, Skodborg
6630 Rødding

Gesten Fritidscenter
Bækkevej 9A
6621 Gesten

Samarbejdspartnere

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

KIG FORBI

  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • Instagram
Facebook
Youtube
LinkedIn
Instagram